| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi golf IV mi ne pali u Automobilizam i Motori forumu; Nedavno sam kupio golf 1.4 16V edition.Ispravno je radio.Prije nekoliko dana mi je prestao paliti.Akumulator ispravan,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-12-07 Godina: 24
Poruka: 3
![]() | golf IV mi ne pali Nedavno sam kupio golf 1.4 16V edition.Ispravno je radio.Prije nekoliko dana mi je prestao paliti.Akumulator ispravan,daje kontakt,sve u redu,samo ne pali(niti ne vergla).Jeli itko imao slican problem. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,090
![]() | Re: golf IV mi ne pali Jednom davno se nešto slično dogodilo jednoj osobi iz moga grada,sada nemogu ti točno reći što je bilo,ali se sjećam da je isti slučaj bio,auto nije htio verglati.Mislim koliko me sjećanje služi da je otišao neki mali prenosnik struje,ali kažem ti nisam 100% siguran. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07 Godina: 31
Poruka: 68
![]() | Re: golf IV mi ne pali Ako ti ima i kontakta i sve kontrolke svijetle, moguće da je automat paljenja.
__________________ Ej ljudi, jedno pitanje: Jel istina da svaka žena ima klitoris? Unaprijed zahvalan na odgovoru... ]živi svaki dan života kao da ti je zadnji - jednom ćeš biti u pravu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:15.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?