| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi gume u Automobilizam i Motori forumu; hello, jedno prilično glupo pitanje, al kako sam ja tuntlek za aute, a vidim da ovdje ima znalaca. Naime kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | gume hello, jedno prilično glupo pitanje, al kako sam ja tuntlek za aute, a vidim da ovdje ima znalaca. Naime kao sto sam vec u jednom postu napiso auto mi se trese oko 100 do 120 i iznad 180 km/h. e sad imam obične felge i zimske gume mislim da su XT2 ili tako nekako, neznam ko ih proizvodi. Po snjegu su stvarno bile super al sada mislim da bi mi to moglo uzrokovati trešnju. Preksutra bi trebo staviti alufelge i ljetne gume. mislim da necu kupovati nove gume al razmišljam o tome. pitanje. zbog ćega se trese?? (ako neko ima neku ideju) i koje gume preporučate. (sigurnost mi je važna na autu pa mogu reci da cijena nije bitna, uvjek ih mogu dic na kredu)i da renault laguna 1.8 RT '94. i jos jedno. gdje mogu kupiti neku malu gumicu koja ide na alufelgu, odnodno izmedju osovine i alufelge. jedna mi fali.
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: gume ok,idem i ja stavljat ljetne gume nazad na auto,pa evo pitanje,da li ih je dobro punit dušikom??,čujem da je punjenje 10 kuna po gumi a preko ljeta nema toliko oscilacija ako je jako vruće pa hladno???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Re: gume felge ne kupujem, imo sam srecu da sam sa autom dobio 2 seta guma. zimske na celicnim felgama i ljetne na alufelgama. ljetne su istroshene pa si brijem kupiti nove. za sada cu staviti stare gume na alufelgama jer su mi felge super i nezelim da "trunu u garaži". zato mi treba samo gumeni dodatak koji ide izmedju osovine (ili vec cega) i alufelge. jednu sam izgubio kad sam stavljao čelićne felge. fala na savjetu, prvo cu zamjeniti felge pa na špur.
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: gume Citat:
A to kaj ti trese... Moguće da ti je felga malo spigana. Uglavnom odeš kod vulkanizera i nek ti to provjeri... A i baš koliko ti je pametno se sa zimskim gumama vozizi tak brzo, pa ipak nije neki auto pa pretpostavljam da i širina nije neka velika... A i brzinski koeficjent gume... Zbog gume ti isto može cimat. A gume ti bi bilo dobro uzet nove! Imaš akcija u Molydonu jako povolnjih a ako neš određeno ciljaš preporučam ti kolege preko granice ko Brežica, Lasić i Furlan! jako dobre cijene imaju! A jel ti s ljetnima sve isto? Zadnji Uredio Semo : 09-05-06 u 22:03. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| next best thing | Re: gume niko mi ne govori ništa za punjenje dušikom,jel dobro ili nije???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 129
![]() | Re: gume Marketinški trik...batali to ako nemaš bar 250+ks i voziš često ful brzo...a i to je upitno... Jer, ne možeš sav zrak ispustiti iz gume, jel?..i onda bubneš dušik, cca 70%gume napuniš...tako da ti je to neka mješavina Teoretski će se manje zagrijavati od zraka, te tako čuvati gumu...ALI, to se MOŽDA događa tek na 240+ km/h, ovo ispod sve kita... bolje popij pivo, ili daj pare za siromašne ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gume |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Prodajem Gume | Semo | Mali Oglasi | 0 | 07-04-06 22:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:16.

(ako neko ima neku ideju) i koje gume preporučate. (sigurnost mi je važna na autu pa mogu reci da cijena nije bitna, uvjek ih mogu dic na kredu)
gdje mogu kupiti neku malu gumicu koja ide na alufelgu, odnodno izmedju osovine i alufelge. jedna mi fali.
: 

---ex moderator---