| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Hm, koji novi auto do 170 000 kn u Automobilizam i Motori forumu; Namjeravam kupiti novi auto u 2-3. mjesecu pa me zanima šta vi mislite, cijena bi bila oko 160-170 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 6
![]() | Namjeravam kupiti novi auto u 2-3. mjesecu pa me zanima šta vi mislite, cijena bi bila oko 160-170 tisuća kuna. Prelazim vrlo malo km godišnje pa mi potrošnja nije prioritet. Za sada imam četiri kandidata: 1) Audi A3 (sa novim redizajnom koji stiže u proljeće) Malo slab motor (1.6 102KS), ali odlična unutrašnjost, velik izbor dodatne opreme, dobar image itd. Alu felge su nenormalno skupe pa bi ih kupio naknadno 2) Volvo C30 Cijena skoro identična kao u Audija, ali nije Audi :-) Nevjerojatno malo mjesta na stražnjoj klupi i u prtljažniku. Sa R design-om izgleda odlično, a bez njega onako-prosječno. Motor isto 1.6 109KS 3) Mitshubishi Lancer Odličan izvana, dobar motor (1.8 143KS), dobra cijena. Nema nikakve dodatne opreme, biraš između 4 paketa. Unutrašnjost malo preplastična i prazna, svjetla na radiju se jedva vide 4) Honda Civic Samo da ne kažete da je nisam spomenuo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| moderator foruma Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: opet u manufakturi :ccc Godina: 35
Poruka: 14,802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hm, koji novi auto do 170 000 kn ili audi ili honda baš mi poznanik čeka isporuku tog audia ako se ne varam... on ga je uzeo sa ful opremom plus alu-flege 17cola...mislim da mu je došao skuplje uglavnom auto je odličan...znam sa sigurnošću da su im servisi jebeno skupi...ako imaš love onda ti to ne predstavlja problem
__________________ Jebes krizu, zivot nema reprizu Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Hm, koji novi auto do 170 000 kn Civic 1.4 Sport (83KS) 158.846,00 kn Civic 1.8 Sport (140) 178.704,00 kn Prilično pun opreme, sa 17'' felgama, ali bez metalik boje i xenona. Ma i nekako mi je od straga loš. A ovaj motor od 83 konja je više za fiat 500, nisam lud za brzinom, ali ovo je previše (premalo) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 25
Poruka: 4,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hm, koji novi auto do 170 000 kn Ja bi uzeo hondu civic,taj auto je kvalitetan i atraktivan
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hm, koji novi auto do 170 000 kn ja bi radije hondu ![]() i audi mi je dobra opcija, samo mi je honda eto dizajnom puno privlačnija. ![]() kvalitetom,mislim da ne odskaču puno, da su tu negdje.. audi mi je više stereotipan auto! honda ipak za mlađu populaciju!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hm, koji novi auto do 170 000 kn leon fr tdi 170hp ili 180 mislim da je ipak 170
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Hm, koji novi auto do 170 000 kn Seat Leon FR je dobar izvana, ali iznutra mi je ajme. Preplastično, kao loša kopija Alfe. Imam dojam da ga namjerno rade lošijeg od VW. Al da ima konja ima. 2.0 TSI 147kW 6-stupanjski mjenjač - - 184.037 kn 2.0 TDi-PD 125kW 6-stupanjski mjenjač - - 193.700 kn |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:30.

mislim da je ipak 170