Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 25

Hm, koji novi auto do 170 000 kn

Raspravljate o temi Hm, koji novi auto do 170 000 kn u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; na kraju krajeva sve ovisi koje ženske hoćeš skupljati tim autom za one do 30 godine Leon ili honda je ...

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,204
    Liked
    1189 times

Re: Hm, koji novi auto do 170 000 kn

na kraju krajeva sve ovisi koje ženske hoćeš skupljati tim autom

za one do 30 godine Leon ili honda je mrak
    za one preko 30 audi

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Starter
    Datum registracije
    04-10-07
    Starost
    27
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

aj ne seri..papak jedan dosao si nas sirotinju ovdje zajebavat koja nema ni za rabljenu daciu supernovu....

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Imaš velik izbor za taj novac, pogledaj malo ponudu
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter
    Datum registracije
    16-06-06
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Kad se sve zbroji i sabere rekao bih i da nemam bas neki veliki izbor. Mislim da će bit ili Audi ili Volvo. Volvo u slučaju da audija pokvare redizajnom šta se nadam da nece. Evo slika kako bi novi trebao izgledati:

http://img45.imageshack.us/img45/826...ftmotorct4.jpg

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Koliko dugo namjeravaš voziti taj auto? Koliko kilometara godišnje prelaziš?

Starter
    Datum registracije
    16-06-06
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Prelazim oko 15 000 km godišnje, a vozio bih ga od 3-5 godina.

Evo slika Volva, ovakav bi došao oko 180 000 kn i imao bi nešto lošije felge nego na slici. Po meni je to previše love...

http://img339.imageshack.us/img339/9...83c4dcefe8.jpg

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Ako ne misliš dulje zadržavati auto kod sebe onda možda ipak Audi, čisto zbog pada cijene.
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter Avatar od korisnika matchun
    Datum registracije
    27-07-06
    Starost
    36
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Kad spominjes Hondu Civic, ne znam je li uzimas u obzir onaj "duzi" model, 4V. Po gabaritima veci od tvojih favorita, ali mislim da bi mogao dobiti najvise za trazenu lovu (ovisno o opremi, raspon cijena od 140 - 160,000)....samo prijedlog, a cujem da imaju neke akcije trenutno .... good luck!

Banned
    Datum registracije
    22-12-07
    Starost
    21
    Poruka
    1,193
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
    a3 ne trebaš niti razmišljati, jer ovi drugi mi uopće nisu nešto
    Pa baš da se za Hondu Civic može reći da nije nešto,ja se nebih složio s tobom.Moj izbor ti je Volvo barem je najsigurniji auto od ovih sviju.

Starter Avatar od korisnika tony_roma
    Datum registracije
    15-01-08
    Starost
    34
    Poruka
    51
    Liked
    0 times

da li bi možda Hondu Accord uzeo u obzir? za te pare definitivno moj izbor broj 1.

Novi civic me je razočarao i to podosta...prijatelj mi piše recenzije auta za Bjelovarsko zvono (znam,znam...) no to sada nije bitno i tako je prije kojih mjesec i pol dana dobio Hondine modele da ih testira. Jazz, Civic 2,2 dizlo Type S (3V odnosno hatcback), Civic 1,8 4V (sedan) i Civica Hybrida...Vozio sam ih sve osim hybrida. Volim Honde, al stvarno volim ...Ne bi pljuvao bez veze po Hondi, ali po mojoj ocjeni to su definitivno zaslužili sa Civicom...

Broj 1: preglednost
    Užas i katastrofa...Nepregledan od napred, odozada, sa strane. Mislim da se ne bi navikao ni za 100 godina...Doduše, takav mu je dizajn. Nekome se sviđa nekome ne, ali definitivno takav oblik ubija preglednost...
    Broj 2: odbljesak
    Možda vam nije jasno što sam pod time mislio, ali ću sada objasniti...Auto sam vozio u sumrak...negdje oko 4:30...Pošto je takav kakav je iznutra, broječ okretaja, kilometar sat, ma sve se vidi u šajbi!!!KATASTROFA!!!Takvu banalnu grešku Honda si nije smjela dopustiti...
    Broj 3: ovjes
    Civic dizlo imao je Type S opremu, dakle i nešto krući ovjes. E sad, možda je to samo moja loša procjena, ali po zavojima imam osjećaj ko da se svaki čas budem prevrnuo...odvratan osjećaj...

Da ne bude sve tako crno, motor je stvarno dragulj. Ide ko da ga vragovi gone, vrti se genijalno, naravno za dizel mašinu, elastičan je... mjenjač je precizan i kratkog hoda ali i nevjerovatno ružan...Kada uđeš u auto stvarno je ko svemirski brod, puno prekidača, onako, fino je to sve složeno ali...opet taj ali ... Da ne mislite da laprdam bez veze, znam šta je Honda pošto ju i sam vozim (preludicu) i mislim da se je Honda sa ovim Civicom još više odmaknula od Hondine originalne zamisli, a to je da Honda radi vozačke automobile.

Ako ipak ideš na Civica moja preporuka je sedan verzija...

Možda mislite da tražim dlaku u jajetu, ali ne može taj auto (Civic 2,2 iCTDi) koštati nekakvih 30.000 € ako se ne varam i imati takve gafove...

nadam se da sam ti malo pomogao...

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku