| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Hyundai Accent 1.5 CRDi?? u Automobilizam i Motori forumu; ovak mislim kupit auto iz naslova. auto je iz 2003., klima, centralno zaključavanje, abs, električno podizanje svih stakala, 2 zračna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hyundai Accent 1.5 CRDi?? ovak mislim kupit auto iz naslova. auto je iz 2003., klima, centralno zaključavanje, abs, električno podizanje svih stakala, 2 zračna jastuka i ima samo 50.000km. lik za njega traži 5.500€ i ja vas pitam za mišljenje. dal je to puno i dal znate kaj o tom autu. mislim ono dal je loš dobar solidan i sl. hvala na pomoći!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Hyundai Accent 1.5 CRDi?? Cijena je prihvatljiva ako je auto u dobrom stanju. Nemam baš iskustva s accentom al kolega mi ima getza iz 2003 i s njim nikad nikakvih problema nije imao do sad, baš nikakvih. I općenito imam jako dobro mišljenje o tim novijim hyundai vozilima ![]() Jedino mi se malo kilometraža čini premala za dizelaša starog 5 godina ...to ispada oko 10000kn godišnje što mi se čini premalo za dizela. Ljudi najčešće kupuju dizelaša ako rade puno km godišnje. Npr moj clio dizel je star dvije godine i ja sam s njim već prešao 55000kmNeznam...ali ako znaš od koga kupuješ i možeš koliko toliko biti siguran da nije skidana kilometraža i ako je auto u dobrom stanju ja bi ga kupio sigurno ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hyundai Accent 1.5 CRDi?? hvala! auto je u dobrom stanju. ima tak malo km jer je jedno godinu i pol dvije stajao. naime oba dvije strane su mu bile malo razbite pa ga je taj lik (neka moja familija) dobio pod račun i po malo ga popravljal (autoliker je ).
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hyundai Accent 1.5 CRDi?? nije! iz samobora!
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hyundai Accent 1.5 CRDi?? inace jako dobar autek...frend mi ima takvog...jedino za godiste nisam siguran al vrti se oko brojke 2000. i nekaj...ak se ne varam to je trocilindras, s 90 konja...vozil sam ga jednom a nekolko puta sam se vozil s frendom u njemu...mogu rec da auto solidno vuce za jednog trocilindrasa...turbo rupa je naravno do 1800-2000 okretaja a onda fino povuce....sve u svemu dosta dobar autek...s klimom se cak ni ne osjeti neki gubitak snage....interijer jednostavan i ugodno kvalitetan rekao bih...autek nije ni premekan ni pretvrd...snaga je taman....potrosnja takoder....e sad dal je cijena oke ne bi znal...ak je tak ocuvan onda je i vise nego prihvatljiva uzimajuci u obzir da za te novce neki prodaju golf III s milju kilometara ....dakle ak ti se cini da je sve kak tebi pase uzimaj...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 247
![]() | Re: Hyundai Accent 1.5 CRDi?? getz je (bar je tako prije bilo) puno bolji od accenta nemam iskustva, ali sta neki drugi kazu (jeremy clakson, top gear, onaj lik iz fifth geara (tif cini mi se)) auto je dosta los
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-03-08
Poruka: 14
![]() | Re: Hyundai Accent 1.5 CRDi?? Ta ekipa iz top geara i tiff iz fifth geara je fakat spaljena i, kad je do pravih vozackih auta rijec, uzitak ih je i gledat i slusat. ali nisu oni mjerodavni za accent, njima je to bilo, jos je i uvijek ce ostat smece ![]() Accent je inace ok autic, ali kao i uvijek stara prica s rabljenima, a to je da treba pazit puno kod kupnje, da auto ne postane rupa bez dna. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-03-08 Godina: 24
Poruka: 3
![]() | Re: Hyundai Accent 1.5 CRDi?? pa pogledaj malo po netu, oglasnicima i sl pa zakljuci dali ga puno ili manje cjeni nego inace... Oglasnik vozila na internetu - 4KotaÄŤa - 4 KotaÄŤa tu imas dosta dobru ponudu... a imas i oglasnik, auti, rabljena vozila i sl pa malo prokopaj ![]() Zadnji Uredio Milivoj_Travar : 15-03-08 u 15:24. |
| | |
![]() |
| Tagovi: accent, hyundai |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:22.

...to ispada oko 10000kn godišnje što mi se čini premalo za dizela. Ljudi najčešće kupuju dizelaša ako rade puno km godišnje. Npr moj clio dizel je star dvije godine i ja sam s njim već prešao 55000km