| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi i30 ili mazda3 u Automobilizam i Motori forumu; S obzirom na cjenu,kvalitetu,opremu ..... itd Ja bi osobno uzemo mazdu i sve sam bliži toj odluci,al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 28
Poruka: 43
![]() | i30 ili mazda3 S obzirom na cjenu,kvalitetu,opremu ..... itd Ja bi osobno uzemo mazdu i sve sam bliži toj odluci,al kako sam počeo radit u jednom centru di je izložen i30 sve mi se više svidja,pa bih vas zamolio da iznesete svoja mišljenja. auto uzima za neka 2 do 3 mjeseca |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: i30 ili mazda3 ako imaš novca uzmi mazdu, čisto zbog kasnije prodaje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: i30 ili mazda3 hyundai..mazda ima na svakom koraku i meni osobno je strasno dosadan auto za razliku od ovog Hyundaia..a nešto sam nacuo da hyundai daje 7 godina garancije na i30..sad,ak je istina,hyundai u svakom slučaju..
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: i30 ili mazda3 mislim da to kia daje 7 godina na onaj ceed, nisam siguran za hyundai ma ne znam, je da je to danas sve slično ali mazda mi je ipak bolji izbor, hyundaiu još uvijek brzo pada vrijednost a i vozio sam se u oba i nekako mi je ugodnije u mazdi, bolje leži i neki detalji su na višoj razini ipak
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: i30 ili mazda3 da..kia daje 7 godina..pomijesao sam malo..hebi ga..U principu,Mazda bi trebala biti bolja investicija..Samo,hyundai mi djeluje nekako svježije,atraktivnije..U biti..nemre se fulat ni s jednim od ova dva previše..to je sve tu negdje izjednaceno..
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" |
| | |
![]() |
« vaši km ?
|
Auto muzika »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.

In German, AMG is pronounced " I am Ghey"