| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Izbor felgi u Automobilizam i Motori forumu; Ovo je moj autic... A ovo su felge koje mi se zasad najvise svidaju... Nisam uspio to ovdje postat onako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Izbor felgi Ovo je moj autic... ![]() A ovo su felge koje mi se zasad najvise svidaju... ![]() Nisam uspio to ovdje postat onako kako vidim na siteu di mi prikazuje kako pojedine felge stoje na kojem autu pa sam postao ovako odvojeno... ![]() http://www.tuning2.de/, dobra stranica sa dosta felgica za pogledat (ja sam od svih upravo ove gore izabro), imate mogucnost da vidite kako bi bilokoje felge izgledale na vasem autu... fora... Inace, sta mislite o mom izboru? ima li neko neka iskustva sta bi trebalo uzet, preporuke? usporedba cijena... anything? inace, sad imam 185/55/R14, ako kupim ove felgice imat cu 195/45/R15... .
__________________ Buffalo theory - my theory Zadnji Uredio BoBo : 03-02-06 u 01:42. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-05 Lokacija: zg-opt
Poruka: 237
![]() | Re: Izbor felgi mogao si stavit screen shot sa PRINTSCREEN, pa stavit kao sliku ovdje. meni su isto te felge mrak samo mozda i ne toliko dobre na pola a pogotovo sto su 14-ice. mozda da probas 195/50-15??? imas dobrih popusta i akcija trenutno u molydonu, pa se zaleti vidi. ja bi na pola stavit nesto sa jako tankim 5-6 krakovima... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izbor felgi To su sve 15ice, sad serijski na autu imam celicne felge i gume koje su 14, kad kupujem novo iso bi na 15icu... Dimenziju novih sam odabro, kao sto sam napiso, to ce bit 195/45/R15 (sad imam 185/55/R14) Ove felge su mi upale u oko bas zato sto su totalno drukcije od svih koje sam vidio... evo slika jos jednom... Sto se tice krakova, vecina mi ih je previse isfurana, ali ipak naso sam jedne koji dobro izgledaju i sad sam u laganoj dvojbi... evo i te slike...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbor felgi Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Izbor felgi joj da, preletio sam sto si napisao, nisam skuzio da ces uzet 195/45-15. ali ta guma ti je tesko za nac i bit ce ti skuplja, jeftinija (ako i najjeftinija) varijanta ti je 195/50-15!!! e vidis, ove druge s tanjim krakovima koliko bolje izgleda!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Izbor felgi mozda pretjerano na pola stavljat to , pogotovo ako je slabija masina! a i imao bi onda problema sa ovjesom, morao bi stavljat tvrdje amortizere i krace opruge da ti ne izgleda ko koza! pogotovo dole na nasim cestama oko rijeke! ![]() 15-ice su ti dovoljne na polu, jesi vidio u molydonu? imas i njihovu str pa proguglaj! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-06 Godina: 23
Poruka: 46
![]() | Re: Izbor felgi http://firma.hr/webshop/home.php?cat=250 evo hrvatska firma koja se time bavi.. jako povoljno i sve.. baci oko |
| | |
![]() |
| Tagovi: felgi, izbor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.

---ex moderator---