Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Jesam losh vozach?? u Automobilizam i Motori forumu; b kategoriju posjedujem god i po dana... prvi unfaul..ljeto 7 mjesec..10 ozbiljno 10 metara od kuche..razbijem auto.....

Vidi Rezultate Anketa: Jesam losh a?
DA 13 72.22%
NE 5 27.78%
Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-04-08, 22:02   #1 (permalink)
UV zrake

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,542
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Jesam losh vozach??

b kategoriju posjedujem god i po dana...

prvi unfaul..ljeto 7 mjesec..10 ozbiljno 10 metara od kuche..razbijem auto..krive kochnice tj plocice..zeljezo deralo po disku zablokiralo i odvuklo me..

drugi unfaul..polovica 12 mjeseca..kisha lijeva ko iz kabla..liga prvaka..20:00 ja se sjetim ich u kladu..vracham se...ne vidim frajera ono..al' morao sam ga vidjeti..i kaj napravim.. pogodim frajera..sjebem josh bolje auto..

vecheras..vracham se s treninga.. idem josh koji krug napraviti..opet bilo sklisko...napred ostale zimske gume..(jer nisu josh slozhene felge koje sam sjebo rposli put)
mice drzhe ko lude..iza sranje od fulde..zadnji kraj me oche prestich izbjegnem dzhip i pogodim astru..(istina bog da je vozila curichka i da se smrznula i jednostavno nije me niti pokushala izbjegnut)
sa zadnjim krajem..di je zmigavac poberem dvoja vrata,zadnji blatobran i retrovizor...jbg ja sam opet kriv..
p.s. zajeban je zavoj sa skuterom na 80 oche plesati s batlax gumama (the best gume za skuter)

i sad..jesam ja losh vozach..znam da se volim brzhe popeljati ali znash kak je to ne..

samo da nadodam...nedao bog da se sudarite sa zhenom a vi krivi..jao..kao da ste ubili nekoga

Zadnji Uredio Vuxs : 21-04-08 u 22:07.
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 22:08   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,650
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Re: Jesam losh vozach??

a iz svega ovoga navedenog ispada da jesi ili nemoj ići u kladu
btw.koje su ti tablice od auta da te nebi stopira slučajno
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 22:43   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 16,263
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

a loš si jbg

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 00:17   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 19
Poruka: 730
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

aj ja sam glaso za ne, jer si dobre argumente naveo u svoju obranu
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 05:40   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,423
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Vjerojatno si losh vozach al si draga i simpatična osoba.

Jesam li te utjeshio?
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 09:04   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,088
mirin979 se izdvaja iz masemirin979 se izdvaja iz masemirin979 se izdvaja iz masemirin979 se izdvaja iz mase

Jbg,necemo sad lagat
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 11:20   #7 (permalink)
UV zrake

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,542
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

fak.. znal sam da bu ova anketa poražavajucha

ma joj a vish dobar sam ja vozach al problem je u gumama..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 03:36   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 22
Poruka: 670
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

premalo iskustva
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 11:20   #9 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,215
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Ja sam se isto nakon 7 mjeseci od polaganja spucala u kanal u nekom mizernom zavoju okrenula auto na krov i izasla citava
Od tada bas i ne volim voziti, a redovito strecam kad me netko vozi, pogotovo bolek

Ali ne, nismo mi loši vozači

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 11:29   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 804
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

bit ćeš ti dobar vozač sam htjela napisat (jer muški jednostavno imaju žicu za to) ali kad sam vidjela ''ne daj Bože vam se sa ženom sudarit'' eh stvarno tu nisi u pravu...

Ja sam neki dan s bratovim đipom (ima onaj kengur naprijed) umalo nekog nalickanog golfa, s nekim spojleričićima i ostalim, parkiranog zviznula, jbg gledala sam nešto u mjenjač... Na opće zgražanje dama koje su nailazile i zbunjene gledale šetanje auta po cesti, volan je stajao pravo ali je cesta tu malo zakrivljena šta ćeš, do ceste je

I naravno da ne mislim da sam loša vozačica, a nisi ni ti
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103