| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Jesam losh vozach?? u Automobilizam i Motori forumu; b kategoriju posjedujem god i po dana... prvi unfaul..ljeto 7 mjesec..10 ozbiljno 10 metara od kuche..razbijem auto..... |
| Vidi Rezultate Anketa: Jesam losh a? | |||
| DA | | 13 | 72.22% |
| NE | | 5 | 27.78% |
| Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| UV zrake Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jesam losh vozach?? b kategoriju posjedujem god i po dana... prvi unfaul..ljeto 7 mjesec..10 ozbiljno 10 metara od kuche..razbijem auto..krive kochnice tj plocice..zeljezo deralo po disku zablokiralo i odvuklo me.. drugi unfaul..polovica 12 mjeseca..kisha lijeva ko iz kabla..liga prvaka..20:00 ja se sjetim ich u kladu..vracham se...ne vidim frajera ono..al' morao sam ga vidjeti..i kaj napravim.. pogodim frajera..sjebem josh bolje auto.. vecheras..vracham se s treninga.. idem josh koji krug napraviti..opet bilo sklisko...napred ostale zimske gume..(jer nisu josh slozhene felge koje sam sjebo rposli put) mice drzhe ko lude..iza sranje od fulde..zadnji kraj me oche prestich izbjegnem dzhip i pogodim astru..(istina bog da je vozila curichka i da se smrznula i jednostavno nije me niti pokushala izbjegnut) sa zadnjim krajem..di je zmigavac poberem dvoja vrata,zadnji blatobran i retrovizor...jbg ja sam opet kriv.. p.s. zajeban je zavoj sa skuterom na 80 oche plesati s batlax gumama (the best gume za skuter) i sad..jesam ja losh vozach..znam da se volim brzhe popeljati ali znash kak je to ne.. samo da nadodam...nedao bog da se sudarite sa zhenom a vi krivi..jao..kao da ste ubili nekoga Zadnji Uredio Vuxs : 21-04-08 u 22:07. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Jesam losh vozach?? a loš si jbg ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Jesam losh vozach?? ![]() Ja sam se isto nakon 7 mjeseci od polaganja spucala u kanal u nekom mizernom zavoju okrenula auto na krov i izasla citava Od tada bas i ne volim voziti, a redovito strecam kad me netko vozi, pogotovo bolek Ali ne, nismo mi loši vozači ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 804
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam losh vozach?? bit ćeš ti dobar vozač sam htjela napisat (jer muški jednostavno imaju žicu za to) ali kad sam vidjela ''ne daj Bože vam se sa ženom sudarit'' eh stvarno tu nisi u pravu... Ja sam neki dan s bratovim đipom (ima onaj kengur naprijed) umalo nekog nalickanog golfa, s nekim spojleričićima i ostalim, parkiranog zviznula, jbg gledala sam nešto u mjenjač... Na opće zgražanje dama koje su nailazile i zbunjene gledale šetanje auta po cesti, volan je stajao pravo ali je cesta tu malo zakrivljena šta ćeš, do ceste je ![]() I naravno da ne mislim da sam loša vozačica, a nisi ni ti ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.