| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Kaj preporučate? u Automobilizam i Motori forumu; Gledam ovu novu Ibizu 1.9tdi 100ks, 3 vrata i sport oprema! Auto mi je super, ova mašina, common-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Kaj preporučate? Gledam ovu novu Ibizu 1.9tdi 100ks, 3 vrata i sport oprema! Auto mi je super, ova mašina, common-rail vuče ko luda a malo troši. http://www.seat.com/com/generator/su...lery/main.html Kaj preporučate nekaj takvoga (manji auto, jak dizel, izgled) do nekih 115000kn? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kaj preporučate? Ako ne mogu platiti pravog Švabu onda ću radje uzeti Francuza. Prema Seatu i Škodi sam bio i ostao skeptičan. Ipak je to na neki način prevara. Šta je škoda? Oktavija ima karoseriju od Pasata na šasiji od Golfa, a Felicija koristi šasiju od Pola. Slično je i sa Seatom. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kaj preporučate? Citat:
Ajd kojeg francuza? | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kaj preporučate? a seat ima mašinu od wolksvagena, onda ti se splati uzeti ibizu, samo kaj na seatima nije izgled toliko čvrst ko na wolksvagenima.... ali ja ti preporučam manji auto, ali jači.... ![]()
__________________ SOUND . VISION . SOUL P i o n e e r |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj preporučate? Citat:
: : Ajde daj mi jedan dobar razlog da kupiš dizla? Dizel je skuplji u startu.....a šta si dobio s time? Koliko je benzin danas skuplji od dizla?! Joč malo pa čem im cijena biti ista! | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kaj preporučate? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kaj, preporucate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

: