| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Kaj preporučate? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Alfa daleko od toga da dizel nejde... ali zvuk...kao da vozim traktora ....... : : Ajde daj mi jedan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-02-06 Godina: 26
Poruka: 161
![]() | Re: Kaj preporučate? Citat:
Samo kaj se ja na tempomat vozim na 150 km/h na maksimalno 6,5 l/100 km dok ti sa C2 za 11 l/100 km | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Kaj preporučate? Citat:
Moj diesel: ECOTEC 2.2 16v tdi, 135 konja. Motor pravi buku istom preko 4000 okretaja, od 6000 maximalnih. Pri brzini od 150 km/h, troši 7 - 7,5 litara. Pri brzini od 130 km/h, troši 6 - 6,5 litara. Od adekvatnog bezinca skuplji 2.500 EUR-a, otplatio razliku u cijeni za 10.000 km. Automobil je težak 1650 kg bez putnika i goriva. Zadnji Uredio Maslow : 18-07-06 u 17:05. | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Kaj preporučate? ma Opel je za glupane. nemoj se ljutit al to je moje mišljenje. .... a Seat je zakon... Da sam imao para kupio bi Leona (ovu lijinju prije).Seati su zakon auti i idu.Stari ima 7 god staru Cordobu i nikad nikakvih problema.A čovjek stvarno ne održava auto. Za Fokusa neču ništ reč,čuo sam da se kvare al stric ima jednog i nema problema,tak da je to valjda kak naletiš. netko je rekao da je Pug izdržljiv auto a na to ću reč.... ![]() kvare se da je to strašno.Nikad francuza. Uzmi si tu ibizu i bit češ zadovoljan.Za ibitze imaš puno proizvoda i možeš stvarno složit kaj očeš.Ak ne briješ na autoput i te brije za curice,za brdašce i zavoje će ti bit čist dobra.I tak neideš na trke,a opet se možeš šparno vozit. Zadnji Uredio Kezo : 18-07-06 u 20:04. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 129
![]() | Re: Kaj preporučate? ma daj , nećeš kupiti novi auto i onda ga ložom točiti :čekić :čekić imao sam jedan slučaj...zariban motor, loža u tanku...5mm debel sloj gareži, nečistoća itd. na bloku i ostalim dijelovima... naravno garancija nije prošla, 50 000kn šteta... Frend sa Nissan Noteom radi 18kn/100km...plin je fakat djaba |
| | |
![]() |
| Tagovi: kaj, preporucate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

: