| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Kamioni - zanimljivosti u Automobilizam i Motori forumu; Evo mislim da je ovo prvi thread o kamionima.. Na prvim slikama su Volkswagen tegljači. Mnogi ljudi ne znaju da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Caballero Negro | Kamioni - zanimljivosti Evo mislim da je ovo prvi thread o kamionima.. Na prvim slikama su Volkswagen tegljači. Mnogi ljudi ne znaju da takvo što postoji (nisam ni ja znao do nedavno ). Nema ih na europskom tržištu, a ovi upravo izlaze iz kruga tvornice, mislim u Brazilu.Dalje je Samsung mikser za beton. Perverzno, ako mene pitate ![]() Zadnje dvije slike su Škode (također nepoznate našim cestama, sreću se u istočnoj i sjeveroistočnoj Europi). Eto.. pa koga zanima..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 09-06-07 u 21:17. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kamioni - zanimljivosti Ovi Volkswageni dobro izgledaju ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kamioni - zanimljivosti ovaj VW opasno izgleda,nisam ima pojma da i oni prave šlepere.. prospero ovo s MAN-om bilo prije 2,3 dana ![]() e ovo je drift !!! Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 12:15. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kamioni - zanimljivosti meni je najljepsi koka kola kamion ali i ovi su zanimljivi i lijepi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kamioni, zanimljivosti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

). Nema ih na europskom tržištu, a ovi upravo izlaze iz kruga tvornice, mislim u Brazilu.