| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Kasko za auto u Automobilizam i Motori forumu; Pozdrav. Bila je dilema, prodat bubreg za keš ili prodat dušu u banci za kredu. Računam bubrezi su u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-03-08
Poruka: 2
![]() | Kasko za auto Pozdrav. Bila je dilema, prodat bubreg za keš ili prodat dušu u banci za kredu. Računam bubrezi su u hrvata najveća potrepština pogotovo oko sisačke regije, pa sam se lijepo zaputio u banku. ![]() Šalu na stranu, kupio sam novu seat ibizu sportriderII, i sad mi treba kasko. Nisam još nikad radio kasko pa bi vas molio vaša iskustva. Allianz, Croatia, Euroherc, Jadransko, Triglav... Zaboli glava od izbora Naravno bitno je proć što jeftinije, a ne bi se žalio ni da usluga bude što bolja dobra.Online osiguranje??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kasko za auto Ja imam Coratia osiguranje i meni je to u redu ... I kasko... Sve je uvijek bilo u redu, dodatni bodovi, popusti, tralala... Imaš kasko kao u godini dana ako imaš jedan udes plača ti kasko sveukupnu štetu, ako imaš dva, drugi ti plača samo polovicu, ako imaš treću onda ne znam, jednu trećinu? ---> ugl. to znaš... Ali sve ti je to u biti isto? Ako ti više kasko ne želi plačat prebaciš se u drugo osiguranje i to je to... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-08
Poruka: 9
![]() | Re: Kasko za auto ...ja imam također sve u crosig i zadovoljan sam s njima...i kada sam uzimao kasko za auto uopće nisam ni razmišljao o drugima... ako nemaš nikakvih problema - dobijaš popuste, dodatne bodove...i sve super... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 31-03-08
Poruka: 2
![]() | Re: Kasko za auto Citat:
A ovo online osiguranje u Allianza mi je isto ispalo jeftinije. Što mislite o tome?? Nova je fora pa ako je iko probao da javi... poz | |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, kasko, makina, online osiguranje, osiguranje, pila |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:00.

Naravno bitno je proć što jeftinije, a ne bi se žalio ni da usluga bude što bolja dobra.