| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Kazne u prometu u Automobilizam i Motori forumu; Pa i trebalo bi bit tako jer u biti čovjek koji ide vozit sa dva promila je ubojica na cesti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kazne u prometu Pa i trebalo bi bit tako jer u biti čovjek koji ide vozit sa dva promila je ubojica na cesti i sigurno da mu više nebi trebalo dat auto u ruke. Kad bi kazne bile tolike bi se dva puta promislilo prije nego bi se sjelo za volan pijano. A i inače je alkohol kriv za više od pola nesreća koje se događaju.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kazne u prometu Za alkohol bi i trebale bit tako velike kazne. Za brzinu... nekako su mi premala ograničenja. To mi je za ono doba kada su fićeki (sa i bez kočnica) tu brzinu jedva postigli. a meni su jedamput rekli -"daj još jedamput..." znači, više ništa od toga ![]() ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-07
Poruka: 50
![]() | Re: Kazne u prometu katastrofa, misle da ce postrozavanjem zakona nesto postic.. osim punjenja blagajne, naravno
__________________ http://cashout.blog.hr/ how to $$$ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Kazne u prometu Ne vjerujem da će se puno postići sa time oni koji će pijani vozit i divljat i dalje će to radit je znan jednog tipa koji se već više puta sudaria i u pitanje dovea i svoj i tuđi život što je po meni daleko veča cijena nego neka novćana kazna,pa i dalje radi iste stvari.Ovo je samo jedan primjer a ima ih kolko god hoćete,tako da za takve nema pomoći i sa neznan kako drastićnim kaznama. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: Kazne u prometu I kad ove kazne stupaju na snagu? Ja sam neki dan dobila kaznu za prebrzu vožnju, ali sam trebala platit' ˝samo˝ 500 kn (nažicala sam da bude 300 ), a vozila sam 50 km/h više od ograničenja, srećom ne u naselju. Dakle? Kad moram stvarno počet' pazit'? ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-08
Poruka: 1
![]() | Re: Kazne u prometu Evo da i ja nesto pitam sta se tice kazni. dobio sam kaznu (500.00kn) za pretijecanje na punoj crti i mislio sam je ne platit niti pisat zalbu. pa ako neko zna sta dodje kasnije neka opomena il sta jel se to uopce moze da se ne plati i bez zalbe i da tako ostane il ce mi kasnije doci jos veca il sta. Unaprijed hvala... ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.

), a vozila sam 50 km/h više od ograničenja, srećom ne u naselju. Dakle? Kad moram stvarno počet' pazit'?