e to bi bilo jako dobro,al to je nemoguce kod nas
Raspravljate o temi Kazne u prometu u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Da se mene pita uveo bi zakon kao u pr. Finskoj ,tj. da se visina kazne izriče sukladno primanjima individualca...i ...
e to bi bilo jako dobro,al to je nemoguce kod nas
nikako se ne slazem.po meni bi cilj kazne i trebao biti da te odere,da ne možes platiti, i vise ti nece pasti na pamet radit gluposti.brate mili,ako si bio miusko i napravio sranje, budi musko i plati.
najjaci su mi oni koji pisu zalbice kasnije.vozi gti V a pise da je socijalan slucaj i da nema platiti s cim.
Statistika je tocan zbroj netocnih podataka
BašJoš su jači oni koji pijani voze, pa se izvlače da nemaju love, žena, djeca....nja nja nja...
Gdje su ti žena i djeca bila dok si lokao u birtiji?
![]()
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Znači, po tvojoj logici onaj tko ima plaću 3.000 kn nikako ne smije vozit brzo, a onaj koji ima plaću 10.000 može tu i tamo odalamit po gasu i šibat 120 km/h jer može platit?
A šta fali pisanju žalbe? Gdje to u zakonu piše da je žalba samo za šonje?
Veće su pizde oni šta odmah plaćaju državi... a nije se niti potrudio napisat dvije riječi... ne, on je faca... a pa plaćaj onda, faco, kad si pizda...
Znači svatko tko napiše "Vozio sam brzo, al nisam htio, učinilo mi se da na znaku piše 150" je pametan?
Meni se to čini bezveze, ak si bio frajer pa jurio onda i plati kad te uhvate.
čeka njegov komad slave,
Ne, nego koristi mogućnost koju mu zakon ostavlja
Zašto ne bi napisao žalbu? Ako nije u pravu, sud će njegovu žalbu ionako odbit, pa će opet morat platit
Da. Ne bi bilo ok da prekršajni sud nema šta raditi![]()
čeka njegov komad slave,
malo prije me slikali i zaustavili i okinuli za 500kn jer sam vozio 72 gdje je dopušteno 50 a tolenacija je 62, a ispred mene bila dva auta i njih nije poslikalo a mene je, pa na koju šemu radi taj aparatjel on sam automastki poslika ili lik u autu preko daljinskog stisne i poslika koga hoće??
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New