multanova sama slika...ima neki limit brzine ispod koje ne slika...cim ona izmjeri da je brzina presla limit automatski slika...bio je jedan video na youtubu kako radi multanova...budem pokusao nac pa stavim link
Raspravljate o temi Kazne u prometu u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; on stisne i poslika kog oce barem tako je mislim...
multanova sama slika...ima neki limit brzine ispod koje ne slika...cim ona izmjeri da je brzina presla limit automatski slika...bio je jedan video na youtubu kako radi multanova...budem pokusao nac pa stavim link
Od danas murja ponovno pise kazne za neupaljena svijetla preko dana pa nije na odmet sacuvati 300 kn u dzepu.
Jučer me mazne, naravno zaboravio sam upaliti svjetla, ali sam bio vezan (što isto često zaboravljam) i policajac me pustio bez kazne uz usmenu opomenu, svaka čast!
Ipak sam sada malo promijenio mišljenje u našoj muriji!
da li je baš potrebno imati upaljena svjetla, ili su dovoljna i tzv "dnevna svjetla" koja su sve češće prisutna kod novijih automobila?
aj da ne otvaram novu temu (a i radi se također o kaznama...)
naime, u pitanju su nove famozne naljepnice koje od 1.6. prošle godine lijepe sa vanjske strane vjetrobranskog stakla.
a svi mi koji smo se pitali koji je debil to smislio i koji je razlog tomu:
izvorOd 1. lipnja do kraja 2009., čak 521 vozač je platio kaznu u iznosu od 300 kn zbog nepostojanja nove naljepnice...
...država uz još osmero vozača kažnjenih u prvih 15 dana 2010. godine, od ukupno 529 vozača naplatila ukupno 158.700 kuna kazne!
ovakav je slučaj i kod mene, naljepnica je u krajnjem kutu šoferšajbe i iz auta se uopće ne vidi, a nije mi do sad ni jednom palo na pamet da provjeravam jel još uvijek tamo."Ja sam svoju najvjerojatnije nedavno, kad je Zagreb bio pod snijegom, ostrugao zajedno s ledom, i to nisam primijetio, a kad me u rutinskoj kontroli zaustavila policija, kažnjen sam s 300 kuna!", kaže jedan Zagrepčanin, inače profesionalni vozač.
izgleda da i ja to ostavljam našoj policiji...
![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
i ja mislim da su prestroge kazne, ali ne samo u Hrvatkoj, nego i u susjednim državama. čovjek nemože sjesti u auto bez toga da ga ne kazni neki murjak...![]()
znaci ak vozim neregistrirano vozilo, sve skupa samo 700 kn ?![]()
Voljeti nikad nije pogrešno !![]()