| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Koje pojacalo i dali uopce treba ??? u Automobilizam i Motori forumu; Evo ovako mene zanima koje bi mi pojacalo bilo najbolje za ove zvucnike imam 2 od 120W i ( 2 od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Koje pojacalo i dali uopce treba ??? Evo ovako mene zanima koje bi mi pojacalo bilo najbolje za ove zvucnike imam 2 od 120W i ( 2 od 140W i 2 od 260W koja jos nisu montirana ) pri tom da cijena ne bude veca od 1500kn Zanima me također kakva ce mi biti potrosnja struje i kvaliteta/jacina zvuka? i jos nesto ne radi se bas o autu nego o brodu ali nema veze ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje pojacalo i dali uopce treba ??? aaa nebu neka prevelika potrosnja imash za 1795,00 Jackson Big Killer...to je nenadjebivo pojacalo za te novce..ako pozhelish poslje staviti neki woofer od kojih 2000+ watta i za brod ti je a ovaj je fakat mali za razliku od ostalih |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Koje pojacalo i dali uopce treba ??? One-of-us pa da neki ljudi nabrijavaju aute a ja brod Kolika ce mi biti potrosnja struje (ja u brodu iman isto akomulator ka na autu 12V) ? Di to ima za kupiti? ![]() http://www.usblaster.com/index.php/9...-62,artId--643 moze li se ovaj staviti ? i btw nemojte me sprdati nisan bas strucnjak u vezi s strujom i audio tehnikom ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Koje pojacalo i dali uopce treba ??? Sto nije ono Jackson Big Killer jako za ove zvucnike ? kako cu spoiti to?
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

kako cu spoiti to?