| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Koji automobil da kupim? u Automobilizam i Motori forumu; po meni previse para premalo smiha s ibizom al strpit se do 20k i clio 197 mmmm... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| ∞ | Re: Koji automobil da kupim? po meni previse para premalo smiha s ibizom ![]() al strpit se do 20k i clio 197 mmmm
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji automobil da kupim? starci mi voze getza, fin auto, dosta prostora unutra za ovako malen auto, malo tvrđi ovjes, nije ti baš svejedno kad voziš po neravnoj cesti a dobro ti govore, šta ti nije bolje uzet za tih 10k eura golfa 4 tdi, pa si miran, jer će em durat dugo, em malo trošit, em dobro ić, em ima mjesta unutra, em je siguran, i još je golf, jedan od najkvalitetnijih auta ikad
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ∞ | Re: Koji automobil da kupim? tocno tako a od novog sam obrazlozija zasto je aygo nabolji izbo + mozes igrat nogomet s njim ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,090
![]() | Re: Koji automobil da kupim? Joj,nerazumim koji Fantomi opet idu uzimati to precijenjeno Njemačko smeće..... ![]() Gledam danas ,osoba ima npr.5000€ i pitatega što će kupiti? On kaže,a što drugo nego Golfa za te novce... Ja stavrno takve ljude ne razumim.... Jer takvo razmišljanje imaju samo ljudi koji nemaju pojma šta uzimaju..... Zadnji Uredio ribery : 18-05-08 u 11:12. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji automobil da kupim? Ja bi ti preporučio toyotu jer auti su najbolji na tržištu, barem koliko ja čujem.. a sve više ljudi ih iz tog razloga i vozi, gdje god pogledam samo e neka toyotica sjaji ja ću si ju definitivno isto nabavit, vjerojatno onu yaris, netreba mi ništa veće a ni skuplje. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:14.

ja ću si ju definitivno isto nabavit, vjerojatno onu yaris, netreba mi ništa veće a ni skuplje.