| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Kromirani BMW u Automobilizam i Motori forumu; zanimljiv auto... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kromirani BMW Ajmeeeeeeeee......preeeeeeedobrooooooo ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 01-06-07 u 20:47. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Kromirani BMW kromirani, drveni, marinirani, plastični...BMW je uvijek BMW. Kola do bola.Nefertiti, zašto si onda stavila General Motors? ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 01-06-07 u 21:21. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kromirani BMW Ideš mirno cestom ništa ne sluteć kad iz drugog smjera doletava kromirani BMW, sunce se odbije od njegove karoserije i meni drito u oči i slupam se , drugi dan fala Bogu osto živ i tužim cijelu BMW kompaniju i oni mi isplate milijunsku štetu i ja kupim Croportal i najjači sam AAAAAAAAAAAAA - sry malo sam se izgubio...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kromirani BMW fujcek... btw di mu zadnja šajba
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kromirani BMW ne sviđa mi se....i ne prakticno do bola...jedina svrha ovoga je cisto preseravanje pred curama i nis vise....a to mozes i sa "obicnom" M3com....hihi
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: bmw, chrom bmw, kromirani bmw |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

Kola do bola.