| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Kupujem auto u Automobilizam i Motori forumu; Zanimaju me vaša mišljenja, iskustva i slično Auto mora biti s 5 vrata, to je jedini uvjet. cijena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kupujem auto Zanimaju me vaša mišljenja, iskustva i slično Auto mora biti s 5 vrata, to je jedini uvjet. cijena od 5000-6000 eura. Ja pucam na Vectru, Astru, Polo Classic, ne znam... možda nešto drugo Da, da je 97-99 godište ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kupujem auto ako se kupujue alfa, isključivo novo, moraš imat sreće da naletiš na neku s dušom. vectra, polo, astra-ok...ak si potpuno neutralan kaj se tiče marke ja bi ti predložil neki japanac, cijena, kvaliteta, sve se slaže www.rabljeni-automobili.com
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Kupujem auto gle.. nije teško izbrojat toliko ili toliko novaca za auto koji si želiš... bitnije ti je koliko će te koštati uzdržavanje i održavanje tog auta... znači rega, servisi, potrošnja.. razmisli s koliko raspolažeš kapitala... znaći da ga voziš i da živiš... a ne da kupiš neki jači auto.. jer ti je lijep.. i onda s vremenom skužiš kako imaš sve manje i manje para za život... tj. sve pare kucaš u auto... e to ne valja... zato fino razmisli dobro pa onda kupuj.. O.K. ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kupujem auto Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Kupujem auto pa da.. .govorim ti to iz iskustva.. ne laprdam bezveze... kompa mi je tako popušio i pare i auto na kraju... zato pamet u glavu ![]()
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kupujem auto Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Kupujem auto ma i sa knjižicom nisi siguran... i to se da riješit.. jednostavno je danas lutrija kupit auto kod dilera... i ja kada sam svoj kupio bio je bezprijekoran prvih 6 mjeseci.. pa sam onda skužio da mi guta ulje a bio prije kupnje kod mehaničara na pregledu i sve.. jbg... takav je život
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, kupujem |
« F1 Crashes
|
Pimp My Ride :D:D »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Auto Moto Forum | in the club | Recycle Bin | 1 | 14-01-06 16:14 |
| Jedan Auto Moto Forum | in the club | Recycle Bin | 2 | 14-01-06 13:02 |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 11:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

a bio prije kupnje kod mehaničara na pregledu i sve.. jbg... takav je život