| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi LCD za auto!! u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Alfa meni je rekao da je novo!! DVD !!! bolje ti je staviti PS2 ! zašto?pa ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: LCD za auto!! zašto?pa ima roadstarovih dvd playera za aute već od 900kn...+autoradio naravno... ubaciš dva 7inčna odazada na naslonjače za glavu i jednog večeg krovnog..i spojiš si playku...(naravno trojku cc) znam da je bilo u chipoteci lcd-a za auto (lcd+tv)
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 1
![]() | ps2 lcd koliko tražiš za taj lcd ponuda šalji na gdeniel@gmail.com Zadnji Uredio daidza : 26-10-07 u 20:50. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LCD za auto!! moje mišljenje ti je da je to bacanje novaca jer dugoročno gledano to ti se nikad neće isplatiti osim ako prilikom svake prodaje auta nebudeš sam vadio taj lcd i svu tu pustu elektroniku i instalacije a tada to više neće biti isto auto... ili ako imaš šoldi viška a to je onda neka druga priča.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, lcd |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.