| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi mali auto za grad, ali da nije mali u Automobilizam i Motori forumu; evo otvaram ovu temu jer me zanima koji biste auto kupili da troši 5 ili 6 litri maximum dizela, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | mali auto za grad, ali da nije mali evo otvaram ovu temu jer me zanima koji biste auto kupili da troši 5 ili 6 litri maximum dizela, da je za grad i da mu je cijena do 130.000 kuna, da nije pretvrd i da je šminkerski onak slična tema već postoji, ali sam se već izgubio tamo u tome, pa dajte ovdje recite koji vam se auti sviđaju meni se recimo sviđa gtc, ali je dosta nepregledan i tvrd, leon mi je prejeben, vozio sam ga i motor se užasno čuje u autu, bruji ko traktor |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-06 Godina: 25
Poruka: 12
![]() | Re: mali auto za grad, ali da nije mali hm...pa meni se onaj c3 pluriel dopada...ili c2 ... ali ako gledađ s cijene isplativosti onda ti je polo najbolja investicija...jer ćeš ga najbolje prodat.. :
__________________ always try a diffrent way |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: mali auto za grad, ali da nije mali ja sam gledo Grande Punto, JAKO dobro izgleda sa troja vrata, za lovu koju si naveo dobiješ 1.9 JTD (imaš sa 120 i 130 konja) i brijem da je auto čisto OK. možeš ići na 1.3 JTD sa 90 konja, pa ga jebeno ušminkat i stavit hrpu opreme po izboru, ili na jačega, ali onda si na granici s lovom. sad kad sam zadnji put bio nekaj sredit na mom autu, sjeo sam malo u Grand Punto i mogu ti reći da mi baš.. ono... sjedi... još su imali crni s troja vrata u salonu... ahhhhhhhh.... inače se palim na Alfu 147, ali uopće se ne bio bunio protiv ovog. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-06 Godina: 25
Poruka: 12
![]() | Re: mali auto za grad, ali da nije mali da ne izgleda loše taj grande punto...vjerovatno nije ni skup...al navodno je kod nas samo s jednim motorom za sada...1.2 benzinac
__________________ always try a diffrent way |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: mali auto za grad, ali da nije mali Citat:
tak su mi bar rekli ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ali, auto, grad, mali, nije |
« pazi cijenu
|
novi dodge »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Dnevnik Jednog Bosanca: 3.dio | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:25 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.

: