| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Mazda 2 vs. Toyota Yaris u Automobilizam i Motori forumu; Pozdrav ekipi. Zanima me vase misljenje sto mislite o ova dva auta, koji je bolji za kupiti. radi se o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-10-07 Godina: 23
Poruka: 49
![]() | Mazda 2 vs. Toyota Yaris Pozdrav ekipi. Zanima me vase misljenje sto mislite o ova dva auta, koji je bolji za kupiti. radi se o modelima Mazda 2, opreme CE Pro- motor (1,3 - 76 ks) i toyoti yaris terra+ (1,0 69ks). Po opremljenosti su tu negdje, uglavnom ima sve sto mi je potrebno (klima, podizaci, daljinsko centralno).. Samo me zanima i iskustva vasa sa ti automobilima,pa ono ako moze kakva pomoc oko odabira. najvise me smeta kod Mazde ta suradnja sa Fordom,i to da se nalazi na podvoziju od fieste. Ajde pomozite pliz. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Mazda 2 vs. Toyota Yaris pa ford proglašavaju za auto sa najboljim podvozjem, barem focus ![]() po meni mazda, čisto zbog dizajna
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mazda 2 vs. Toyota Yaris Ne znam,mislim da je toyota kvalitetnija,ali je mazda atraktivnija,ne bih nikad uzeo taj yaris
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mazda 2 vs. Toyota Yaris ako se nemožeš odlučiti i svejedno ti je, pogledaj malo koliko ti dođu servisi, dijelovi, kolika im je cijena rabljenima i tako to, pa ako ti je već svejedno da si olakšaš posao za kasnije samo moj prijedlog ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-03-08
Poruka: 14
![]() | Re: Mazda 2 vs. Toyota Yaris Mazda 2 je kul i kazu da se dobro vozi, tj da je fakat zabavna za vozit. ali posto je vise manje tek izasla vidjet cemo kakvo ce stanje biti s djecjim bolestima. a yaris je nekako dosadan a kaj se tice podvozja, mazda na fordovom podvozju moze biti samo blagoslov, a nikako mana. uostalom , provozaj pa vidi |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.