| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Mercedes ili Bmw u Automobilizam i Motori forumu; koja vam je marka bolja i koji bi ste auto prije recimo s500 ili bmw7icu 5-icu bmw-a ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Offline | Re: Mercedes ili Bmw BMW u svakoj klasi prije mečke ![]() Nekako mi je to više auto za mlađe ljude, a ja sam mlad , nego mercedes. Uz mercedes uvijek zamišljam nekakve gospodine u godinama ili gastarbajtere ![]() Imaju i mercedesi super aute koje bi si svatko rado poželio, daleko od toga, ali ipak bi prije bmw odabrao kad bi već imao toliko novaca da biram između te dvije marke , al nemam pa vozim renolčeka ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Mercedes ili Bmw Definitivno BMW !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Offline | Re: Mercedes ili Bmw Taj mercedes posjedneš u bmw i imaš najbolju kombinaciju ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bmw, mercedes |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

, nego mercedes. Uz mercedes uvijek zamišljam nekakve gospodine u godinama ili gastarbajtere