| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Mercedes ili Bmw u Automobilizam i Motori forumu; Alfa je jedini tocno rekao.Audi je klasa iznad svih.A kaj se tice bmw i merđe radije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Mercedes ili Bmw Alfa je jedini tocno rekao.Audi je klasa iznad svih.A kaj se tice bmw i merđe radije bi uzeo bmw makar mi se ne svidja dizajn(osim M6.Mercedes pogotovo e klasa je najprecijenjeniji auto na trzistu.auto fakat ne valja i kosta 60 k eura.Jedino kaj moze proc po meni je cls i mozda cl i naravno brabusove obrade istih.A bmw 6 mi je najljepsi bmw.pogotovo M model. naravno to su moja misljenja
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: Mercedes ili Bmw Osim BMW ljubitelj sam i Volva... Volvo S80 V8,4.4 Liter Gas,311 hp,Front Engine / AWD...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mercedes ili Bmw volvo i saab su meni u svakom pogledu iznad bmw-a i mercedesa
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Mercedes ili Bmw Citat:
![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mercedes ili Bmw BMW mi je drazi, od Mercedesa sviđa mi se jedino C klasa Coupe.... kad smo vec kod takve klase auti, provozo bi Subaru Imprezu, Lexus LS, Hondu Accord type S i Audijeve modele (osim A8 , nekako mi je predugacka)
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Mercedes ili Bmw izabrao bi BMW ofkors, od mercedesa mozda c klasu ili brabus. merced za jedno 15-20 godina bi izabrao mozda
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mercedes ili Bmw BMW M5
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: bmw, mercedes |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:52.

Može bit i u fići al nek je dečko dobar
Ali imam neko svoje mišljenje o autu koji se meni sviđa