| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Mercedes Sl 63 AMG u Automobilizam i Motori forumu; Poznata mašina 6.2 sa 525 KS dolazi i u redizajn SL-a... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Mercedes Sl 63 AMG da super izgleda(al nekako mi se čini da više nije onaj strogi mercedesov izgled kojeg su se uvjek držali)nneznam kako drukčije da kažem ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() *cω****爪丹尺工九****(F)(I) (moja provala na msn) ja bi išo krepat |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Mercedes Sl 63 AMG Citat:
sve što nije BMW je odvratno, ružno, loše....ajde, barem ti je stari model dobarAuto je jednostavo predivan, prejeben, preopak... Prednji kraj je puno agresivnije izgleda od starog modela.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) Zadnji Uredio mmrki : 08-02-08 u 22:02. | |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,712
![]() ![]() ![]() | Re: Mercedes Sl 63 AMG Citat:
Stara mi je iz dalmacije ali nemam tamo kuću ![]() Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | ||
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Mercedes Sl 63 AMG Citat:
..ova izdrkotina od prednjeg kraja nije zaslužila da se pojavi na nekoj Tati a ne top mercedesu..![]() ![]() ![]() I da..sve što nije BMW mi je ružno i odvratno..tak jasno..pa živi s tim i misli kaj god očeš.. ![]()
__________________ In German, AMG is pronounced " I am Ghey" | |
| | |
![]() |
« Kamioni - zanimljivosti
|
BMW »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

da tebi kuća nije s ovu stranu granice 
In German, AMG is pronounced " I am Ghey"