Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Mercedes Sl 63 AMG u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: bmw_E30 I da..sve što nije BMW mi je ružno i odvratno..tak jasno..pa živi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-08, 11:55   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Mercedes Sl 63 AMG

Citat:
Pravi autor: bmw_E30 Pogledaj Poruke
I da..sve što nije BMW mi je ružno i odvratno..tak jasno..pa živi s tim i misli kaj god očeš..
ova ti je dobra al svejedno nemožeš reći da je mercedes bezveze auto
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 21:06   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-07-07
Godina: 28
Poruka: 1,024
bmw_E30 se izdvaja iz masebmw_E30 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bmw_E30

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ova ti je dobra al svejedno nemožeš reći da je mercedes bezveze auto
Nakarada je,prijetelju..da samo pogledaj kak je izgledala stara verzija s AMG paketom i ova sad..i onda mi reci da je novi bolji..No Fucking chance!!!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 00:51   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,537
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

badava svim mercedesima snaga kad nemaju nit izgled nit nejdu kroz zavoje osim ak nije brzina ispod 100...za po ravnom su oke....al cemu onda tolko snage....za zavoje ponavljam nisu stvoreni...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 12:51   #14 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,347
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
badava svim mercedesima snaga kad nemaju nit izgled nit nejdu kroz zavoje osim ak nije brzina ispod 100...za po ravnom su oke....al cemu onda tolko snage....za zavoje ponavljam nisu stvoreni...
A po čemu to za zavoje nisu stvoreni, nemaju izgled, ne bi baš rekao
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 12:53   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,197
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Tko je po tebi stvoren?
Alfe i takvi slični poluproizvodi,a?
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 12:57   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-07
Godina: 23
Poruka: 136
lukinjo se izdvaja iz mase

ide mi na k... kaj AMG isti motor stavlja di god stigne
lukinjo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 16:58   #17 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

evo da odgovorim svekolikom radoznalom pucanstvu....izgled mercedesa je vecinom dosadnjikav...nista uzbudljivog nemaju u sebi....sve iste stare konture i linije....

za zavoje definitivno nisu stvoreni....em zato sto uglavnom svi imaju prek tonu i pol....em im je ovjes premekan...dakle na stazi nemres ocekivat da ce amg dobit recimo alfu (kak ribery kaze poluproizvod) dok na ravnom ima kakve takve sanse....cak i brabusove izvedbe nemogu zavoj proc kak spada jer se karoserija sva izvija i naginje zbog premekanog ovjesa i prevelke tezine...

naravno da mi isto na kurac ide kaj isti motor stavljaju di stignu...isti motor koji je naprimjer u ML-u nalazim i u sl500 te isti taj malcice nabrijan u sl55 amg...slicni primjeri su sve izvedbe 63, 55, 32 amg modela...al ajde nek im bude....takode nemogu vjerovat kak jos uvijek mogu tvrdit da te masine rucno sklapa sam jedan mehanicar....to je danas vise nemoguce....te masine se proizvode na traci....jedina dobra stvar je kaj su ti motori puni konjima i Nm....al opet koja korist od tolke konjice kad ih u potpunosti mozes iskoristit samo na ravnom....u zavojima ti traction control u suradnji s espom i sbcom radi ko lud i sam kaj ne zgori....

naravno da onda prednost dajem puno laksoj alfi, subaruu, i inim autima koji su stvoreni za zavoje....to se nemre pobit...AMG spasava samo konjaza i slus na ravnom....nista vise...

Zadnji Uredio macor : 12-02-08 u 17:01.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 17:08   #18 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
evo da odgovorim svekolikom radoznalom pucanstvu....izgled mercedesa je vecinom dosadnjikav...nista uzbudljivog nemaju u sebi....sve iste stare konture i linije....

za zavoje definitivno nisu stvoreni....em zato sto uglavnom svi imaju prek tonu i pol....em im je ovjes premekan...dakle na stazi nemres ocekivat da ce amg dobit recimo alfu (kak ribery kaze poluproizvod) dok na ravnom ima kakve takve sanse....cak i brabusove izvedbe nemogu zavoj proc kak spada jer se karoserija sva izvija i naginje zbog premekanog ovjesa i prevelke tezine...

naravno da mi isto na kurac ide kaj isti motor stavljaju di stignu...isti motor koji je naprimjer u ML-u nalazim i u sl500 te isti taj malcice nabrijan u sl55 amg...slicni primjeri su sve izvedbe 63, 55, 32 amg modela...al ajde nek im bude....takode nemogu vjerovat kak jos uvijek mogu tvrdit da te masine rucno sklapa sam jedan mehanicar....to je danas vise nemoguce....te masine se proizvode na traci....jedina dobra stvar je kaj su ti motori puni konjima i Nm....al opet koja korist od tolke konjice kad ih u potpunosti mozes iskoristit samo na ravnom....u zavojima ti traction control u suradnji s espom i sbcom radi ko lud i sam kaj ne zgori....

naravno da onda prednost dajem puno laksoj alfi, subaruu, i inim autima koji su stvoreni za zavoje....to se nemre pobit...AMG spasava samo konjaza i slus na ravnom....nista vise...
Za ovakve ljude je blaga riječ reći idiot!
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 17:23   #19 (permalink)
prof. Foruma

danke schen!....to kaj ti ne vidis dalje od nosa....nis ja kriv...ponavljam....nije mercedes sveta krava...nit nikad nije bio...to je hrpa lima ko i svaki drugi auto....al razlika izmedu tih hrpi postoje....a to kaj su merde amg to kaj su....dakle krstarice na duge pruge nisam ja kriv...ne slazem ja politiku firme...ja samo znam da postoji za iste a cak i manje novce i boljih hrpetina limova koji sjeku zavoje bolje od bilo kojeg amga....to kaj ti to nemres prihvatit i neces priznat opet nije moj problem...

jos jednom hvala na pridjevu...mnogo mi je drago....
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 19:52   #20 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
danke schen!....to kaj ti ne vidis dalje od nosa....nis ja kriv...ponavljam....nije mercedes sveta krava...nit nikad nije bio...to je hrpa lima ko i svaki drugi auto....al razlika izmedu tih hrpi postoje....a to kaj su merde amg to kaj su....dakle krstarice na duge pruge nisam ja kriv...ne slazem ja politiku firme...ja samo znam da postoji za iste a cak i manje novce i boljih hrpetina limova koji sjeku zavoje bolje od bilo kojeg amga....to kaj ti to nemres prihvatit i neces priznat opet nije moj problem...

jos jednom hvala na pridjevu...mnogo mi je drago....
Ja stvarno znam masu idiota,ali takve ko ti rijetko nađem......
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114