| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Mercedes Sl 63 AMG u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: bmw_E30 I da..sve što nije BMW mi je ružno i odvratno..tak jasno..pa živi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mercedes Sl 63 AMG badava svim mercedesima snaga kad nemaju nit izgled nit nejdu kroz zavoje osim ak nije brzina ispod 100...za po ravnom su oke....al cemu onda tolko snage....za zavoje ponavljam nisu stvoreni...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mercedes Sl 63 AMG evo da odgovorim svekolikom radoznalom pucanstvu....izgled mercedesa je vecinom dosadnjikav...nista uzbudljivog nemaju u sebi....sve iste stare konture i linije.... za zavoje definitivno nisu stvoreni....em zato sto uglavnom svi imaju prek tonu i pol....em im je ovjes premekan...dakle na stazi nemres ocekivat da ce amg dobit recimo alfu (kak ribery kaze poluproizvod) dok na ravnom ima kakve takve sanse....cak i brabusove izvedbe nemogu zavoj proc kak spada jer se karoserija sva izvija i naginje zbog premekanog ovjesa i prevelke tezine... naravno da mi isto na kurac ide kaj isti motor stavljaju di stignu...isti motor koji je naprimjer u ML-u nalazim i u sl500 te isti taj malcice nabrijan u sl55 amg...slicni primjeri su sve izvedbe 63, 55, 32 amg modela...al ajde nek im bude....takode nemogu vjerovat kak jos uvijek mogu tvrdit da te masine rucno sklapa sam jedan mehanicar....to je danas vise nemoguce....te masine se proizvode na traci....jedina dobra stvar je kaj su ti motori puni konjima i Nm....al opet koja korist od tolke konjice kad ih u potpunosti mozes iskoristit samo na ravnom....u zavojima ti traction control u suradnji s espom i sbcom radi ko lud i sam kaj ne zgori.... naravno da onda prednost dajem puno laksoj alfi, subaruu, i inim autima koji su stvoreni za zavoje....to se nemre pobit...AMG spasava samo konjaza i slus na ravnom....nista vise...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow Zadnji Uredio macor : 12-02-08 u 17:01. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,197
![]() | Re: Mercedes Sl 63 AMG Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mercedes Sl 63 AMG danke schen!....to kaj ti ne vidis dalje od nosa....nis ja kriv...ponavljam....nije mercedes sveta krava...nit nikad nije bio...to je hrpa lima ko i svaki drugi auto....al razlika izmedu tih hrpi postoje....a to kaj su merde amg to kaj su....dakle krstarice na duge pruge nisam ja kriv...ne slazem ja politiku firme...ja samo znam da postoji za iste a cak i manje novce i boljih hrpetina limova koji sjeku zavoje bolje od bilo kojeg amga....to kaj ti to nemres prihvatit i neces priznat opet nije moj problem... jos jednom hvala na pridjevu...mnogo mi je drago.... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,197
![]() | Re: Mercedes Sl 63 AMG Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:03.