| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Mercedes W124 u Automobilizam i Motori forumu; Sec je jebena pila.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,097
![]() | Re: Mercedes W124 Sada se tek vidi evo ti si čisti primjer osobe koja nije ljubitelj Merca,ali je rekao da je predobar.To je znak koliko Mercedes valja i dominira svijetom.Meni su najžešće priče kada dođe seljačina pa reče da S-klasa nevalja.....ja mu se jednostavno nasmijem u facu. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 974
![]() | Re: Mercedes W124 Svako ima pravo na svoje mišljenje niko ne može osporit da je mercedes dobra,kvalitetna i daleko poznata marka automobila samo što ih svi ne vole i ne sviđaju im se A s-klasa je jedan od najluksuznijih automobila i ne može se reć da ne valja možda se nekome ne sviđa i sigurno ima nekih mana kao i svaki drugi automobil ali se nikako ne može reć da je smeće.Ja bi osobno prije uzeo leksusa ili bmw,a što se tiće ostalih mercova stari onaj SE(več sam bia stavia slike njegove u nekoj temi ovuda) i SEC mani su jedini mercovi koji mi se sviđaju,ostali ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,097
![]() | Re: Mercedes W124 Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: auti, croportal, forum, net, www |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |