| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi mišljenje o VW Polo Crossu u Automobilizam i Motori forumu; bok narode zanima me ima li tko kakva iskustva sa ovim autom? meni se je svidio i uzeo bi dizelaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | mišljenje o VW Polo Crossu bok narode zanima me ima li tko kakva iskustva sa ovim autom? meni se je svidio i uzeo bi dizelaša sa 100 ks. također bih lijepo zamolio da se ljudi koji nikad nisu sjeli za volan suzdrže od odgovaranja zato što mi je ovo važno
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mišljenje o VW Polo Crossu manja verzija seat altee freetrack.. dizel je in..za normalnu vožnju 100konjicha je sasvim i vishe nego dovoljno.. bbs 17 cola felgoni šlape 215 na takav auto...moraš biti zapažen..auto podignut...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mišljenje o VW Polo Crossu brijem da ovo dvoje ima...ima šlapu...to je vw..a konfor vjerujem da je dobar koliko može biti..ne vjerujem da je puno lošiji ili bolji od obichnog pola..treba otich na test vozhnju.. o.t. danas sam bio u autocommercu i vidjeh pandu 100hp...fora izgleda..al zadnji kraj je uzhasan
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: mišljenje o VW Polo Crossu meni sasvim dobar auto izgleda jako dobro uzvio. bolji od obicnog pola u svakom slucaju
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 15
![]() | Re: mišljenje o VW Polo Crossu 205/45 R16 je standardna guma, a auto ide i na 225/40 R17 pa i 195/55 R15 (za po zimi recimo). Rupe za kotače su ogromne, kao da može ići i 19" felga! Style ko style, nekome se sviđa više nekome manje. To uopće nije bitno.. bitne su cifre, brojke, tih dimenzija guma. Ovako ću ti reći iz 1. ruke - sa tom gumom (205/45 R16), i tim ovjesom, nećeš se moći popesti na stadardno visoki hrvatski rizol! Ja imam problema sa time i morao sam razviti "posebne" tehnike penjanja na rizol ali svejedno ponekad postružem sa zadnjom poluosovinom po asfaltu! Idiotski! Auto je Cross, tj. imitacija terenskog auta a ne može se popesti na najobičniji rizol. Tužno i idiotski! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cross, polo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:12.

Auto je Cross, tj. imitacija terenskog auta a ne može se popesti na najobičniji rizol. Tužno i idiotski!