| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Moj mercedes :) u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: branja Ima mi stari i 123 i 124 liniju, a u ovom mom kraju su poznati po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Moj mercedes :) ti stari mercedesi su stvarno prejaki! ovaj moj je dnevno opterećen sa 1000 kg, vožen po užasnoj i brdovitoj cesti u kombinaciji sa autocestom, podjednako, znači, max opterećenje i max brzina, i samo ide. naravno, uz redovno održavanje, tj promjeni ulja (helix diesel 10W40) i filtera, svakih 10 000 km.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj mercedes :) 1000 kg? Kombi ili auto?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj mercedes :) NNisam čitao prošlu stranicu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.