| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Molim pomoć!! u Automobilizam i Motori forumu; Evo ovako,zanima me da li netko ima iskustva sa sporstkim gumama za auto.Frend traži gume za M3 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-07
Poruka: 113
![]() | Molim pomoć!! Evo ovako,zanima me da li netko ima iskustva sa sporstkim gumama za auto.Frend traži gume za M3 pa nebi htio pogriješiti,a opet da se ne razbacuje previše parama....Eto pa nek se znalci jave! radi se o dimenziji 235/40/17 Hvala unaprijed! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Molim pomoć!! na gumama se ne smije stediti....a kad vec ima trojku i kad ima za tankanje, vjerovatno ima i za nove dunlopice michelinke ili neke kvalitetne i poznate
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | po mom misljenu najbolja guma je pirelli P 5000,guma je samo takva i po suhoj i mokroj cesti,ovo govorim iz vlastitiog iskustva,imam ih na bmw-u 525..samo ih odman skidaj docim dodje zima,trose se ko lude..guma nije jeftina ali je vrhunska! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 397
![]() ![]() ![]() | Re: Molim pomoć!! Ja ti mogu raci da je pirelli 6000 takodjer vrhunska ali cak i bolja je mozda pirelii p rosso zero.Radi se o peugeotu 607.Naravno guma kosta ko da je od zlata
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molim pomoć!! Razmisliti o Bridgestone S03, Yokohoma AVS ili cak Parada. A da se mene pita Toyo R888. DOT Slick i imas gripa ko salate. Jedino kad je kisa si u drami ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.