| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi najbolji auto koji ste vidjeli uzivo u Automobilizam i Motori forumu; Pa ja neznam kakove sam aute vidio na cesti, jer kad nešto kraj mene prođe 250 - 300 na sat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo Citat:
a najbolje što sam vidio-ferarri f430 i mercedes slr(šukerov)
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo 1) murcelago 2) M6 definitivno naj, naj, a onda supra, sl amg, BMW z8, bentley (ima neki s austrijskim tablicama ja mislim po zagrebu se vozika)...
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo koja steta, zaboravio sam reci da kazete koji je najbolji auto u kojem ste se vozili. Vjerojatno zato sto tu nisam imao sta za rec. naime moj najbolje je opel omega o 190 konja iz 91 ![]()
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
![]() | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo ajme meni sta je ovaj cudan. zove se dusenberg i izaci ce na ceste 2007 ako sam dobro skuzio iz sazetka na njemackom http://hvtm.totalcar.hu/car/m/duesenberg/031945.jpg
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo kezo je zasad uvjerljivi pobjednik. zonda je stvarno nevjerojatan auto pa vremenima na trkacim stazama bolji od bilo kojeg ferrarija ili lamborghinija proizvedenih do sad.
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, koji, najbolji, ste, uzivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:55.