| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi najbolji auto koji ste vidjeli uzivo u Automobilizam i Motori forumu; kezo a di si ga ti vidio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo Sto se tice Mamba2 Vipera... Kada je tip imao zutog to je bila Mamba1 Viper iz 2003 god. Sada ima novijeg (2005 god) crnog registracije Mamba2... To cudo ima 500ks. Cesto u subotu poslije 18 sati bude parkiran u centru preko puta obale kod trga 111 brigade (mislim da se tako zove trg)
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: najbolji auto koji ste vidjeli uzivo audi r8 peugeot 907 bently continental ferrari-a svih i svakakvih lamborghini galleardo hummer h1 corvette ford gt40 mustang 78' mustang GT Saleen Dodge Viper Jaguar XK-R C300 - SRT8 novi Dodge Charger prsche-a svih i svakakvih dalje se ne mogu sititi, al bilo je jos masu...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, koji, najbolji, ste, uzivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:51.

Viper iz 2003 god.