| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Najjeftiniji auto u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Indijci su napokon dobili svoj narodni automobil od kojeg se očekuje da motorizira naciju. Minimalistički koncipirana Tata Nano ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Član | Najjeftiniji auto Citat:
![]()
__________________ Dont Vori, Igor Vori | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjeftiniji auto Brijem da ona osnovna oprema na tom autu bi koštala ko još jedan takav.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Najjeftiniji auto za 12500 kn je dobar, ne kao ozbiljan auto nego za do trgovine po kruh itd
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjeftiniji auto Zanemarimo li činjenicu da je odvratan, da izgleda ko abortus Chevrolet Sparka i da je vjerojatno siguran 'ko ruski rulet ovo je sasvim dovoljno za nekog kome auto ne služi ničemu osim skoknut do Getro-a po neke namirnice za kuću. Jest da ne možeš puno nosit, a odeš pa se vratiš. Pa vjerujem da će i nać svoje mjesto pod suncem na tržištu, cijena mu to garantira. Za sve ostale potrebe ovo je smiješno. A što ljudi misle o njemu? ![]() Fiery protest over Tata's Nano | Tech news blog - CNET News.com ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.