| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Najružniji auto u Automobilizam i Motori forumu; Citat: "Pontiac Aztec sa slike iznad je daaleko najružni auto proizveden" Slažem se potpuno!!!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-04-06
Poruka: 217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji auto Ovaj je stvarno oduran. Slažem se i sa Neptunom o Chrysleru PT cruiseru (sa jedne strane imamo sasvim solidan 3000GT, a sa druge strane ovo čudo), onda da imam Multiplu u garaži strefil bi me infarkt, a od aktualnijih su mi najodvratniji novi Renaulti (Megane i Espace, te dizajnere treba upucat). Valjda je i Francuzima pozlilo kad su vidjeli ove rugobe od automobila.
__________________ "I must be crazy to be in a loony bin like this." - McMurphy |
| | |
| | #58 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji auto Smart. Bez konkurencije! Em što izgleda ko privjesak za ključeve em brijem da stane jedna osoba sa ruksakom u kojem je samo bilježnica!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji auto Meni je najružniji auto peglica,e fakat nema ružnijeg od tog! ![]() I svi oni koji ne voze i ti su mi ružni,i svaki koji je zamazan mi je ružan!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, najruzniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| kupujem auto do kraja godine, samo pitanje koji? | Kristijan | Auti | 18 | 04-12-05 12:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!