| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Nova Mazda 6 u Automobilizam i Motori forumu; wrlo mi je sexy. mazda ko mazda, odlično četverokoturno tjeralo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Nova Mazda 6 E upravo sam htio napisati isto ovo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Nova Mazda 6 Nuđ Dada ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nova Mazda 6 Mazda ![]() Svrš svrš svrš :drk :drk :drk ---> Adolon jesi na to mislio ![]() Meni je mazda presavršen auto... Krasna izvedba, dizajn, unutrašnjost... Ma sve ! Ja imam mazdu 6 2.0 dizel (136 KS) iz 2004. Odličan uato Zaljepi te samo tak (naravno treba bit takav dobar vozač ) Stari ima novu 2007 active (140 KS ) I prekrasan je iznutra... Ima u piano crnoj boji k ploču, i sastrane na vratima...Ja planiram (al planiram ) prodat ovu svoju staru i kupit novu 6icu 2008 paket opreme GTA... Eto malo o tome (ovo je na opremu TE plus dodatno) : - 18“ aluminijski naplatci s gumama dimenzija 225/45 R18 - Zatamnjena bočna stakla straga i stražnje staklo - Sustav nadzora tlaka u gumama - Presvlake sjedala u kombinaciji kože i tkanine, crne - Grijanje sjedala za vozača i suvozača - Sportski optički paket: sportska maska hladnjaka, prednji spoiler, - boćni pragovi, stražnja svjetla s metalik-efektom, stražnji poklopac sa spoilerom Model Cijena (Kn do registracije) GT 2,5i 226.884 GTA 2,5i 219.484 TE Plus 2,0i 210.604 TE 2,0i 197.284 TE 1,8i 182.484 CE 1,8i 167.684 Evo stavila bih i link jer je dosta velik pdf pa ako si želite malo zornije pogledati tehničke podatke i opremu http://www.mazda.hr/Portals/2/Tehnic...teh_oprema.pdf Ali meni je i jaaaaaako dobar CX - 7 Pogotovu perla bijela... :inloveKoji je vama bolji između tih dvoje automobila? (mazda 6 GTA ili cx - 7 ) |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,092
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova Mazda 6 Mazda? hehe a šta reći, auto je više nego savršen, ali najviše mi se sviđa taj osjećaj kad se voziš u mazdi... tj. taj ZoOm- ZoOm osjećaj... ![]()
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
![]() |
« Najružniji auto
|
Audi A3 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

Zaljepi te samo tak (naravno treba bit takav dobar vozač
) Stari ima novu 2007 active (140 KS
) I prekrasan je iznutra... Ima u piano crnoj boji k ploču, i sastrane na vratima...
:inlove