| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi NOVA Zastava Skala 55 - cjena: 3750 - 3950 EUR u Automobilizam i Motori forumu; Meni je stari bolji, a još dobijem i ženu s njim Ma dobro to su sad brzo nešto sklopili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NOVA Zastava Skala 55 - cjena: 3750 - 3950 EUR Meni je stari bolji, a još dobijem i ženu s njim ![]() Ma dobro to su sad brzo nešto sklopili kao odgovor na Tatin onaj mali autić , sad se ne mogu sjetit imena..Zastava će u privatizaciju, onda ćemo vidjet kakvog će nam Stojadina servirat... Nadam se da će bit bolji od staroga ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: NOVA Zastava Skala 55 - cjena: 3750 - 3950 EUR meni je stojka zakon....makar vise mi prirasla srcu stara od nove...ona stara imala fiatove motore (vrtili se do 7 somova) a ovi novi ce ziher imat neki od PSA kak je imal i koral novi...sto znaci - elektronika i elektronika...veci mi je gust bil da sam si mogel doma u garazi popravit celi auto...ak je trebalo u jednom danu si mogel i generalku obavit...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NOVA Zastava Skala 55 - cjena: 3750 - 3950 EUR kakva elektronika.. motor iz 69 ak se ne varam.. i ne neche ih biti u RH.. Okretni moment od 77,4 Nm, Skala 55 postiže pri 3000 okretaja. Zadnji Uredio Vuxs : 16-04-08 u 14:45. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,905
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NOVA Zastava Skala 55 - cjena: 3750 - 3950 EUR 0-100 20 sekundi Meni je svejedno dobar,ali sam ocekivao vece promjene
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: NOVA Zastava Skala 55 - cjena: 3750 - 3950 EUR treba nadodat da za dodatnih 1500kn dobijes i ugraden plin. To bi bilo ekonomicno vozilo za po gradu. Izlazak na dalje puteve nebi ni ja preporucio. Prednost mu je da ga nemoras zakljucavat jer ga se ljudi klone ![]() Meni je fićo bolji od stojadinke ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NOVA Zastava Skala 55 - cjena: 3750 - 3950 EUR Sva sreća što se neće prodavat na našem tržištu jer nezadovoljava Euro 4 normu(novi stole neispunjava ni Euro 3).
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NOVA Zastava Skala 55 - cjena: 3750 - 3950 EUR Sportska verzija s teniskom lopticom na kuki...... ![]() Ali ubrzanje je jebačko...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.

, sad se ne mogu sjetit imena..

a