| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi opel red top xe20 u Automobilizam i Motori forumu; OPEL Kadett GSi 89g 156 ks (xe20/j) model bez sonde ecu chipiran -????ks 900 kg 5 brzina F-20 (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Godina: 29
Poruka: 12
![]() | opel red top xe20 OPEL Kadett GSi 89g 156 ks (xe20/j) model bez sonde ecu chipiran -????ks 900 kg 5 brzina F-20 (trenutno) amortizeri koni u fazi je trazenje 6 brzina getriba.... bila je gore ,ali kratko ,puklo sve..... Auto s tom getribom leti hod rucice getribe jako kratak i precizan .... Auto sam kupio kao 1.6 gt 1200 eura i iznenadio me, autocesta po cajgerima ,220 na karlovackoj, istina da je popio ulje jer mi se u karlovcu upalila lampica od ulja..... ,ali limarija je savrsena promjenio pragove 120 kn ![]() i vozi dalje.. .i onda sam sjeo u gsi ![]() to je moja ljubav...taj auto..... performanse i to....... na netu gledam ....300 konja atmosferac 10500 rpm to je to ![]() eto sad vozim calibru v6 (2.5) auto je tenk ... vrata su tako teska ,sasija je cvrsta ..... ludilo... ,ali je i tezak 1360 kg nemoram rec ko je brzi na streetu ![]() eto tolko .... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:08.