| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h u Automobilizam i Motori forumu; Citat: 9ff GT9 postigao je cilj - ovaj cestovni bolid uspio je nadmašiti i već sada legendarni Bugatti Veyron. Na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h ![]() ![]() Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h koji će mi to vrag? da se vozim po kvalitetnim hrv cestama di mi je svaki semafor crveni??? joooooooooooooooooooooooooj!!!!!!!!!!!!! ja bih npr. bila sretna i sa puuuuno slabijim audijem R8
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| The Eye | Re: Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h ja ocu SSC to je jos brze ![]() al u medjuvremenu bi mi jedan Hummer H1 i jedan Nissan -GTR bili vise nego dovoljni ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h gle ono ja ochu bananu upravo sad.. ochu bitri kao superman..tojest ja jesam kao superman..mogu i letiti.....sa fotelje na pod
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h ne bi hvala, osim za prodati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« Smola na krovu
|
Ford Mustang »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

tko ga je bannao