Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h u Automobilizam i Motori forumu; Citat: 9ff GT9 postigao je cilj - ovaj cestovni bolid uspio je nadmašiti i već sada legendarni Bugatti Veyron. Na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-05-08, 22:41   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,693
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi
Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h

Citat:
9ff GT9 postigao je cilj - ovaj cestovni bolid uspio je nadmašiti i već sada legendarni Bugatti Veyron. Na stazi u Papenburgu ovaj mezimac tunerske kuće 9ff postigao je brzinu od 409 kilometara na sat.

9ff GT9 je tako za 3 km/h 'skinuo' moćni Bugatti i postao novi najbrži cestovni automobil na svijetu, kojega doista možete provozati cestama.

Doduše, 9ff GT9 do 'stotke' ubrzava nešto sporije ne go Veyron, odnosno treba mu 'čak' 4,2 sekunde. No, zato do 300 km/h stiže za zapanjujućih 17,6 sekundi pa se može reći da i ubrzanjem, a ne samo maksimalnom brzinom 'šiša' Bugattijevu perjanicu.

Pretpostavlja se da će se godišnje proizvesti tek 20-ak komada ove jurilice, što znači da će ih na cestama voziti manje čak i od Veyrona.

Cijena? Prava sitnica - više pola milijuna eura!
Ovaj auto ja hoću.......

Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 22:43   #2 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Ova 'zvijer' moćnija je i od Bugatti Veyrona, juri 409 km/h

ak se ne varam bilo je..i filmek je..bum pogledal..idem jest pa zbrishem
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 22:43   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,621
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

koji će mi to vrag? da se vozim po kvalitetnim hrv cestama di mi je svaki semafor crveni???
joooooooooooooooooooooooooj!!!!!!!!!!!!!

ja bih npr. bila sretna i sa puuuuno slabijim audijem R8
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 22:46   #4 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,670
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ja ocu SSC to je jos brze
al u medjuvremenu bi mi jedan Hummer H1 i jedan Nissan -GTR bili vise nego dovoljni
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 22:47   #5 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

gle ono ja ochu bananu upravo sad..
ochu bitri kao superman..tojest ja jesam kao superman..mogu i letiti.....sa fotelje na pod
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 22:49   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,225
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ne bi hvala, osim za prodati

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 22:49   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

di bi ga vozio,to je za mene čisto priseravanje !!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 13:32   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,095
ribery

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke

Ovaj auto ja hoću.......
Ovo bi vozio jedino da imam pistu,drukčije nebih moga....
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 17:08   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 86
modni_macak se izdvaja iz mase

Auto je pre ruzan. .. sta ce ti ona 2,3 km brze. veyron bar izgleda predobro.. ovo lici na govno
modni_macak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 07:40   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,095
ribery

Citat:
Pravi autor: modni_macak Pogledaj Poruke
Auto je pre ruzan. .. sta ce ti ona 2,3 km brze. veyron bar izgleda predobro.. ovo lici na govno
Kod takvih auta opće nije bitna ljepota,bar po meni....to su auti za brzinske rekorde.Glavna stavr je da što ima više HP i da ide što brže,a ljepota je sporedna stvar.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113