| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi pitanje audi u Automobilizam i Motori forumu; pitanje..slabo mi puse i klima i ventilacija na audiju a4 96god. na to nisam ni obraco paznju prije..al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | pitanje audi pitanje..slabo mi puse i klima i ventilacija na audiju a4 96god. na to nisam ni obraco paznju prije..al vidio sam da u drugim autima puno jace puše.. kod mene jako slabo,kad na najjace stavim...bas slabo..na svim ostalima jako puse... to je tako od kad sam ga kupio, prije 1.5 god... sta bi moglo biti? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pitanje audi pa rekao je da mu slabo puse...pa kad vec rijesava vetilaciju mogao bi i klimu napunit...a ako nema plina u sistemu, logicno je da nece dobro hladit btw. malo sam zabrijo za tu klimu, sta cu kad mi je vruce ![]() ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: pitanje audi nisam ja reko da ne hladi, nego da slabo puse.. kao da je zastopano.. oni u sredini jos kako tako ,al oni sastrane jako slabo.. treba 100 godina da se ohladi auto.i po zimi treba stalno biti na max da ne bude hladno |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje audi Citat: Inače taj filter se treba mijenati barem jednom godišnje... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: audi, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:50.