Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi) u Automobilizam i Motori forumu; Pozdrav! Evo imam par pitanja vezana za auto! Naime, stric je kupio sebi novi auto, pa je ovaj stari dao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-08, 00:55   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 88
Lindemann je zabranio reputaciju
Question Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi)

Pozdrav!

Evo imam par pitanja vezana za auto!
Naime, stric je kupio sebi novi auto, pa je ovaj stari dao meni.

Auto je Ford Scorpio 2.5 DCL, 90. godiste...prije pola godine radjena generalka, sve ostalo sto se mehanike i interijera tice je u redu, ali mu je vanjski izgled dosta problematican!

Stric ima firmu, pa su taj auto vozili i njegovi majstori, i nisu mu bas stedjeli izgled. Pa je tako "nestao" prednji lijevi zmigavac. Desni prednji smigavac je puknut, a desno zadnje svijetlo je isto puknuto!
Limarija je dobra, ali su branici isto tako popucali i olabavili se.

E, sad pitanje...

Da li bi ovo mogao popraviti nekako i koliko bi trebao dati love za to ?!

P.S.
Jel ovakav moze proci tehnicki pregled ?!
Cuo sam da ne moze!
A isto tako sam cuo da je jako tesko nabaviti te zmigavce i svjetla za ovaj model!

SLIKE:

Svi savjeti su dobrodosli, samo nemojte molim vas govoriti da je auto u katastrofalnom stanju, jer znam i ja da po izgledu jest.
Ali sve ostalo je u odlicnom stanju, a da ne govorim o tome koliko mi je drag taj auto uvijek bio! Tako da sam spreman dati sve od sebe da ga sredim!

Samo me zanima jel se to uopce moze srediti, i ako znate koliko bi me otprilike to sve skupa kostalo?!

Hvala!
Lindemann je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 00:59   #2 (permalink)
ti dam ti dam ti dam TI NEDAM!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,437
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi)

pa nisu zmigavci tolko skupi..a da ovak prodjesh na tehnichkom nema nikakve sanse osim koverte..a opet za te novce si kupish zhmigavce
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 01:04   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 88
Lindemann je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
pa nisu zmigavci tolko skupi..a da ovak prodjesh na tehnichkom nema nikakve sanse osim koverte..a opet za te novce si kupish zhmigavce
Nije meni problem njih kupiti, ali gdje ??
Ja sam iz Zadra, a ovdje mi govore da je to jako tesko nabaviti.
Pa ako netko od vas zna gdje mogu naci ovih par dijelova (oba prednja zmigavca; zadnje desno svijetlo) i mozda branici (novi ili zakrpati ako je moguce ove sadasnje)...

Molim vas, ako znate da mi javite!
Nema veze odakle je, mogu ja to i postom naruciti, samo da nabavim!
Lindemann je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 07:41   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,622
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Dijelove za auto obično možeš kupiti u prodavaonici auto dijelova.
Koje su to u Zadru dat će ti preporuku netko s foruma, ako sam ne znaš, iako ih sigurno ima i u tel. imeniku.
Preporučio bih ti da sa sobom poneseš knjižicu vozila, a i ove slike jer pretpostavljam da nećeš vozati ovakav auto i k tome još neregistriran. Možda uz prodavaonicu postoji i servis gdje bi ti to mogli odmah i napraviti.

Savjetujem ti da obiđeš što više prodavaonica jer su cijene sigurno različite.
Najvjerojatnije niti jedni nemaju dijelove koji tebi trebaju na lageru, odnosno u skladištu, pa će ih morati naručivati što će potrajati desetak dana.

Još jednom ću ponoviti: nemoj stati kod prvog koji ti ponudi rješenje.

Sretno!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 11:48   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

nema teorije da prođeš s ovakvim autom tehnički
zajebavaju kad je u komadu a ne ovakav
što se dijelova tiče virujem da je problem za scorpia naći ali te se stvari ne traže po auto dijelovima nego auto otpadu
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 12:48   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,805
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Moralo bi biti i u auto dijelovima, ali otpad je bar 50% jeftiniji

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 14:16   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,622
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Zaboravio sam u prethodnom postu spomenuti polovne dijelove iako sam imao na umu.

Samo treba biti oprezan, pažljiv jer se znaju kod njih potkrasti nekompletni tj, neispravni dijelovi.

Mislim da prodavaonice u rekordno kratkom roku mogu dobaviti dijelove za bilo koji auto za koji postoje dijelovi na kugli zemaljskoj. Ta mreža danas izuzetno dobro funkcionira.
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 13:46   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-01-08
Godina: 31
Poruka: 50
tony_roma se izdvaja iz mase

ovakav tehnički nema šanse...
mada nije ništa strašno uzimajući u obzir da je sve ostalo kako treba naravno...

uzmi plavi oglasnik, malo po netu, ma samo se malo moraš potruditi i pronaći ćeš sigurno. i žmigavce i branike...
tony_roma je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijelovi, ford, scorpio

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113