| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi) u Automobilizam i Motori forumu; Pozdrav! Evo imam par pitanja vezana za auto! Naime, stric je kupio sebi novi auto, pa je ovaj stari dao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 88
![]() | Pozdrav! Evo imam par pitanja vezana za auto! Naime, stric je kupio sebi novi auto, pa je ovaj stari dao meni. Auto je Ford Scorpio 2.5 DCL, 90. godiste...prije pola godine radjena generalka, sve ostalo sto se mehanike i interijera tice je u redu, ali mu je vanjski izgled dosta problematican! Stric ima firmu, pa su taj auto vozili i njegovi majstori, i nisu mu bas stedjeli izgled. Pa je tako "nestao" prednji lijevi zmigavac. Desni prednji smigavac je puknut, a desno zadnje svijetlo je isto puknuto! Limarija je dobra, ali su branici isto tako popucali i olabavili se. E, sad pitanje... Da li bi ovo mogao popraviti nekako i koliko bi trebao dati love za to ?! P.S. Jel ovakav moze proci tehnicki pregled ?! Cuo sam da ne moze! A isto tako sam cuo da je jako tesko nabaviti te zmigavce i svjetla za ovaj model! SLIKE: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Svi savjeti su dobrodosli, samo nemojte molim vas govoriti da je auto u katastrofalnom stanju, jer znam i ja da po izgledu jest. Ali sve ostalo je u odlicnom stanju, a da ne govorim o tome koliko mi je drag taj auto uvijek bio! Tako da sam spreman dati sve od sebe da ga sredim! Samo me zanima jel se to uopce moze srediti, i ako znate koliko bi me otprilike to sve skupa kostalo?! Hvala! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 88
![]() | Re: Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi) Citat:
Ja sam iz Zadra, a ovdje mi govore da je to jako tesko nabaviti. Pa ako netko od vas zna gdje mogu naci ovih par dijelova (oba prednja zmigavca; zadnje desno svijetlo) i mozda branici (novi ili zakrpati ako je moguce ove sadasnje)... Molim vas, ako znate da mi javite! Nema veze odakle je, mogu ja to i postom naruciti, samo da nabavim! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi) Dijelove za auto obično možeš kupiti u prodavaonici auto dijelova. Koje su to u Zadru dat će ti preporuku netko s foruma, ako sam ne znaš, iako ih sigurno ima i u tel. imeniku. Preporučio bih ti da sa sobom poneseš knjižicu vozila, a i ove slike jer pretpostavljam da nećeš vozati ovakav auto i k tome još neregistriran. Možda uz prodavaonicu postoji i servis gdje bi ti to mogli odmah i napraviti. Savjetujem ti da obiđeš što više prodavaonica jer su cijene sigurno različite. Najvjerojatnije niti jedni nemaju dijelove koji tebi trebaju na lageru, odnosno u skladištu, pa će ih morati naručivati što će potrajati desetak dana. Još jednom ću ponoviti: nemoj stati kod prvog koji ti ponudi rješenje. Sretno!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi) nema teorije da prođeš s ovakvim autom tehnički ![]() zajebavaju kad je u komadu a ne ovakav ![]() što se dijelova tiče virujem da je problem za scorpia naći ali te se stvari ne traže po auto dijelovima nego auto otpadu ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi) Moralo bi biti i u auto dijelovima, ali otpad je bar 50% jeftiniji
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi) Zaboravio sam u prethodnom postu spomenuti polovne dijelove iako sam imao na umu. Samo treba biti oprezan, pažljiv jer se znaju kod njih potkrasti nekompletni tj, neispravni dijelovi. Mislim da prodavaonice u rekordno kratkom roku mogu dobaviti dijelove za bilo koji auto za koji postoje dijelovi na kugli zemaljskoj. Ta mreža danas izuzetno dobro funkcionira.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-01-08 Godina: 31
Poruka: 50
![]() | Re: Pitanje u vezi meni poklonjenog Forda (problemi) ovakav tehnički nema šanse... mada nije ništa strašno uzimajući u obzir da je sve ostalo kako treba naravno... uzmi plavi oglasnik, malo po netu, ma samo se malo moraš potruditi i pronaći ćeš sigurno. i žmigavce i branike... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijelovi, ford, scorpio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.