| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi plin za auto ??? u Automobilizam i Motori forumu; molio bi za pomoč ako netko ima ugradjen plinski uredjaj u RENAULT MEGANE da mi kaze koji uredjej ima instaliran , ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | plin za auto ??? molio bi za pomoč ako netko ima ugradjen plinski uredjaj u RENAULT MEGANE da mi kaze koji uredjej ima instaliran , i kako je zadovoljan sa njime naime imam megana 2.0 16v pa imam preporuku za ugraditi uredjaj BRC ,,dok na starome renaultu imam klasican usis i imam instaliran uredjaj lovato zanima me takodjer cijena kompletne instalacije plinskog uredjaja BRC jer koliko sam se raspitivao cijene variraju do 2000kn a to je dosta velika razlika mada napominjem da nebi volio da mi tu ugradnju napravi neka fuš firma nego zaista ovlasteni distributer hvala na savjetima i na eventualnim linkovima ili brojevima telefona od zastupnika i montera Zadnji Uredio darko051 : 28-02-08 u 17:55. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: plin za auto ??? kad pišeš tim nečitljivim slovima, nemam volje čitati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: plin za auto ??? imam i ja lovato na starom autu ,,super sam zadovoljan ,,2,5 godine bez servisa ,predjeno cca 40.000 km,,ALI na vise mejsta sam se raspitivao i za ovaj auto niko nije predlozio lovato ,,cak stovise su mi rekli niti slucajno to staviti(neznam zasto) i sad mogu reci da sam upravo se danas isao naruciti za uredjaj landi renzo pa sta mu bog da ( nadam se najboljem ) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: plin za auto ??? neznam za Renault... evo sa ovim Opelom i lovato sistemom gore predeno je preko 150.000km, servisi nisu radeni, samo sam nedavno bio kod majstora da malo postela jer se smanjio protok pa su mi okretaji na leru padali na manje od 500 pa je zacukavo i crkavo ![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: plin za auto ??? ma sve je super kod lovato uredjaja,, ja ga takodjer imam na starijem renaultu,,i nikad nikakkvog problema nije bilo ,,,i sam sam trazio taj uredjaj opet ali interesantno od 7 instalatera sto sam zvao niti jedan mi nije reko za lovato ,čak sto vise svi suprotno za taj auto u koji mislim ugraditi,,,,nije da je lovato los po njima nego jednostavno da nestima za renaulta zadnje generacije,,,,,,a ja se toplo nadam da ce landi renzo stimati i da ce biti sve u redu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

, nizozemska proizvodnja