| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Porsche 997TT + 360 Forged! u Automobilizam i Motori forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Porsche 997TT + 360 Forged! i ja bi ga volio imat premda mi porschei nisu nesto
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Porsche 997TT + 360 Forged! daj, mrzim te, svaki dan mi nabijaš komplekse ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Porsche 997TT + 360 Forged! zašto? ![]() pa ni ja nevozim ovo.... želje željice snovi..... a do tad se vozim u svojoj staroj kantici hehehe
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.

volio bi imat jednog ovakog u garaži pored još nekih