| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv u Automobilizam i Motori forumu; ajde da čujemo koji vam je bolji i zašto... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv Oba su napravljena na istoj platformi...Tako da po tome i nema (pre)velike razlike između njih...Kada bi ja osobno birao izabrao bih porschea jer je to ipak porsche...Onda bih ga vozio dok nebi potrošio jedan tank benzina (znači da ne bi trajalo dugo) i prodao ga...I od tih para si kupio normalan auto za po gradu, a ne bi vozio ovakvog 'balkanca'... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| charolastra | Re: Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Re: Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv touareg (diesel) mi je drazi jer ima pristupacniju cijenu, a i cayenne mi ne izgleda bas nesto. jednako je dobar na terenu kao cayenne, ako ne i bolji, no na cesti je jako neudoban. ima i neku funkciju da omeksa suspenziju, ali onda postaje kao neudoban brod na moru. svejedno mi je on drazi
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv kajen protiv jer ga kod mene ima šipac..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv pa da ga imas i ti, mislili bi ljudi da si i ti šipac Daewoo Musso rules ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cayenne, porsche, touareg |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:01.

inače ne volim baš terence...