Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv u Automobilizam i Motori forumu; ajde da čujemo koji vam je bolji i zašto...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-07, 16:00   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,760
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv

ajde da čujemo koji vam je bolji i zašto
Kristijan je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 16:04   #2 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 5,116
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Porsche cayenne ili touareg, zašto za, a zašto protiv

Ne kužim se baš u to, pa mogu samo reć da mi je Cayenne lipši... inače ne volim baš terence...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 16:07   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,760
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

meni je cayenne ljepši izvana, ali touareg iznura bolji definitivno
Kristijan je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 16:08   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 943
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Oba su napravljena na istoj platformi...Tako da po tome i nema (pre)velike razlike između njih...Kada bi ja osobno birao izabrao bih porschea jer je to ipak porsche...Onda bih ga vozio dok nebi potrošio jedan tank benzina (znači da ne bi trajalo dugo) i prodao ga...I od tih para si kupio normalan auto za po gradu, a ne bi vozio ovakvog 'balkanca'...

Više o meni
sunka5 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 16:50   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ajde da čujemo koji vam je bolji i zašto

pa defitivno porche,zašto..
pa zato jer je to porche! i večini je nedostižan san......ime,status,kult,prestiž,kvaliteta,šta bi više
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 16:52   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,045
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Oba su napravljena na istoj platformi...Tako da po tome i nema (pre)velike razlike između njih...Kada bi ja osobno birao izabrao bih porschea jer je to ipak porsche...Onda bih ga vozio dok nebi potrošio jedan tank benzina (znači da ne bi trajalo dugo) i prodao ga...I od tih para si kupio normalan auto za po gradu, a ne bi vozio ovakvog 'balkanca'...

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 17:25   #7 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

touareg. eto zato sto mi je ljepši.
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 11:09   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-05
Godina: 18
Poruka: 252
Zorro se izdvaja iz mase

touareg (diesel) mi je drazi jer ima pristupacniju cijenu, a i cayenne mi ne izgleda bas nesto. jednako je dobar na terenu kao cayenne, ako ne i bolji, no na cesti je jako neudoban. ima i neku funkciju da omeksa suspenziju, ali onda postaje kao neudoban brod na moru. svejedno mi je on drazi
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 14:41   #9 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kajen protiv jer ga kod mene ima šipac..

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 17:55   #10 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

pa da ga imas i ti, mislili bi ljudi da si i ti šipac Daewoo Musso rules
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cayenne, porsche, touareg

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113