| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Presretači Obavezno Pogledati u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: the_beast osječki bmw 330d - 220ks ima puno posla... jedan od njihovih mušterija sam bio i ja. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Presretači Obavezno Pogledati Citat:
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-10-07
Poruka: 18
![]() | Re: Presretači Obavezno Pogledati Citat:
da ima samo zadnji ili samo prednji pogon mogao bi vise al kaj ce ti konacna brzina veca od 220 recimo? meni su meduubrzanja bitna, a lancer je tu strasan o stratu necu pricat jer tu doslovno pojede druge skupe aute | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Presretači Obavezno Pogledati Citat:
svaka čast na odgovoru,neznam bili i ja bolje odgovorio ![]() | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Presretači Obavezno Pogledati na cesti koju poznam nema šanse da me uhvati sa avionom,a hvala Bogu mogu si priuštiti bježanje pred presretačem!!
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-06-07 Godina: 19
Poruka: 16
![]() | Re: Presretači Obavezno Pogledati Le prestazioni dichiarate per FQ-360 parlano di uno 0-100 km/h coperto in soli 4,2 secondi e 257 km/h di velocità massima. to je na talijanskom naso sam da je max brzina tog lancera 160 mph... znaci da to cudo ide dost bez obzira na awd ( svaka casto sto nemoze vise u to ne ulazim) ... ali dobro si reko ovo za medu ubrzanja i start... prema tome onaj bmw kao prvo nema sanse ni teoretske da s tom snagom ide 270 a i jedino sto moze vidjet na lanceru su njegova zadnja svjetla... |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Presretači Obavezno Pogledati Citat:
na zagrebackoj obilaznici stalno ih vidim peglaju pasatte..ali do sad nisam vidio niti jednog sa cbrkom???
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-06-07 Godina: 19
Poruka: 16
![]() | Re: Presretači Obavezno Pogledati sam kratki edit : Mitsubishi Lancer Evo VIII FQ 400 ide do stotke za 3.5 sec ,mah brzina je 281 km/h i ima stalni pogon na sva 4 kotaca i bilsteinov ovjes... toliko o tome da lancer nemoze ici brze... (http://www.vjesnik.hr/Pdf/2004%5C11%5C14%5C33A33.PDF) ovo je link ako ne vjerujete malo je off ali eto.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: obavezno, pogledati, presretaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najbolji supak koji cete ikad vidit !(obavezno pogledati) | Mad | Recycle Bin | 34 | 21-12-05 17:04 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.