| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Presretači Obavezno Pogledati u Automobilizam i Motori forumu; Nemaju me s ci uhvatiti pa se niti ne brinem oko njih. p.s. ovaj sa snimke u bimmeru je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma | Ukinuti presretaci Jel' istina da su ukinuli presretace... da sad provjeravaju vrijeme u kojem je predjena neka dionica autoputa i onda uzmu srednju brzinu i ako je ona veca od 120 bam kazna... neznam jel' to istina ![]()
__________________ Do not resent growing old. Many are denied the privilege. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Član | Re: Ukinuti presretaci Mislim da nije... To sad na naplatnim kućicama snimaju tablice, da se ne bi varalo sa cestarinom. Mogu računat i prosječnu brzinu, ali mislim da sam gledao negdje da se neće naplačivat kazne tako. I po meni nema smisla naplačivat, ja mogu vozit 250 cijelo vrijeme i onda stat na kavu sat vremena i imat dozvoljen prosjek ![]()
__________________ |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,805
![]() ![]() ![]() | Re: Ukinuti presretaci A od kuda ti informacija da su presretači ukinuti? Slažem se sa ovim šta je gggiga napisao, to računanje prosjeka brzine nema nikakvog smisla.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 30
![]() ![]() | Re: Presretači Obavezno Pogledati evo jedne zanimljive teorije mog frenda...a tice se presretaca na motorima...nes ga stara cimala kao da vise nece divljat kad dodju,a on joj odg.. (vozi zx12-r) mama ja se vozim 300 i proletim pored njega,dok on stavi kacigu,upali aparaturu i krene.. ja sam u rijeci jbt...a uz to motor mu ide 342km/h hehe! i inace pricao sam sa poznanikom jednim...radi u policiji! on kaze da oni krecu na 150 znaci da ti 10km/h na aparaturu i jos 10km/h na lijepe oci.. tako i kad sumnjate,pustite gas jer dok vas stigne vozit cete se 100-110... eto |
| | |
![]() |
| Tagovi: obavezno, pogledati, presretaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najbolji supak koji cete ikad vidit !(obavezno pogledati) | Mad | Recycle Bin | 34 | 21-12-05 17:04 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.