| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi Problen u Automobilizam i Motori forumu; Evo kjupio sam si prvi auto. Ford focus i kak nemam pojima o autima molio bi za pomoč. Grunuo sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Godina: 20
Poruka: 18
![]() | Problen Evo kjupio sam si prvi auto. Ford focus i kak nemam pojima o autima molio bi za pomoč. Grunuo sam s njim u ogradu malo ogreben ništa strašno. Osim svaki put kad prođem preko rupe kruli neš na zadnjem braniku (udarenom) a na desnoj strani (udarenoj) elektronika sere podizači stakla kad stisnem da se spuste spuste se a za podizanje moram držat i desno svijetlo mi je uvijek dugo. Pa ako neko zna koliko če me to koštat |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Problen Novi auto ili polovan?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Problen Pa ako je malo ogreben pokušaj ispolirati. Posao ne bi smio koštati preko 100 kn čak i da se farba. Ovo sa elektronikom ti je vjerovatno od prije, morat će ti to majstor pogledati ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Problen Onda si ti malo jače udario. Morat ćeš u servis čini mi se
| | |
| | #7 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Problen provjeri i balans kotaca...ako si dobro udario mozda ti felge plesu pa se osjeti na volanu
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Godina: 20
Poruka: 18
![]() | Re: Problen Pa evo pogledo sam malo i čini se da sam ga uspio i odozdola lupit. Stvarno neznam kak i zadnja lijeva guma mi se pomaknula prema naprijed. Nije pre blizu da grebe ali vidljiva je razlika. Sad frend veli da se možda svinula osovina ili vilica ili neki kurac več kaj drži kotač. Pa ako neko zna otprilike koliko bi keša za to trebo??? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: b.manastir
Poruka: 20
![]() | Re: Problen trebo bi mjenjat ležaje, spone, kugle ramena a tobi te izašlo sa zamjenskim djelovina 200 do 500kn ovisi šta je sve ošlo + nekih 200kn ruke za orginal djelove neznam. bar je tako u radijoni di ja šljakam
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto ford, ford, problen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.