Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi Prvi auto koji ste vozili... u Automobilizam i Motori forumu; Mozda bi bilo zanimljivo sjetiti se prve pile koja je osjetila vase lagane nozice na svojim papucicama ... Moja prva je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-08, 15:55   #1 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,205
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Prvi auto koji ste vozili...

Mozda bi bilo zanimljivo sjetiti se prve pile koja je osjetila vase lagane nozice na svojim papucicama ...

Moja prva je bila Opel Astra 1.6...bijela- onaj model- jaje ak znate na sta mislim

ak je bila vec tema duboko se ispricavam eo na koljenima i cekam da ovo spojite

9....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:57   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,691
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi
Re: Prvi auto koji ste vozili...

u auto školi mazda 323 i mazda 2...

i otkad sam položio dakle zadnje 3 godine vozim svoju najdražu Opel Corsu 1.2 16v

ne bih je mijenjao ni za što
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:57   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,183
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

meni je bila ford sierra 1.8 crvene boje...na njoj sam naucio voziti, a sad vec par godina stoji pred kucom, ali ne jos dugo
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:58   #4 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,014
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Prvi auto koji sam vozio bio je bijeli golf II, dizel naravno, u autoškoli

Nakon toga obiteljski golf IV, isto dizel...a moj prvi auto bio je twingo

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 15:59   #5 (permalink)
N/A

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,320
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Uh, davno je to bilo ... Prvi auto koji sam sam vozio bila je Škoda Favorit , al to je bilo prije nekih 6-7... to sam vozao sa starim po parkingu i nekim prtenim putovima

A prvi auto nakon što sam položio je vw polo 1.4, al ne onaj mali nego produženi.....

A u autoškoli sam vozio Saxa... smješan auto, ne bi ga nikom preporučio
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 16:00   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,691
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Uh, davno je to bilo ... Prvi auto koji sam sam vozio bila je Škoda Favorit , al to je pilo prije nekih 6-7... to sam vozao sa starim po parkingu i nekim prtenim putovima

A prvi auto nakon što sam položio je vw polo 1.4, al ne onaj mali nego produženi.....
giga okani se alkohola
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 16:01   #7 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,365
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Toyota Yaris, baš je slatkiš
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 16:04   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,501
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

stojadin, 101-ca, kad sam imala 7 godina, za prvi maj, na izletu...

i nakon toga, ''veliki'' su igrali nogometa, i ja sam se, kao po običaju našla na pogrešnom mjestu hehe, i lopta mi je doletjela u sljepoočnicu i samo sam se ukinula s noga...
i odtad sam ovakva

jebo te, kako imam dobro sjećanje, čak sam bila u nečemu zelenkastom,
da se razumijemo 25-7=18, dakle prije 18 godinica je to bilo
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 16:05   #9 (permalink)
transparency

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,338
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

hu..prvi da sam papuchice osjetil...hmmm neam pojma..
mislim da je bila samara 1300 ili 1400 s.. to sam odkupil od starog sa 10-11godina
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 17:35   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,537
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

moje prvo auto je bila lada 1350,imala je ručni saug
počeo sam voziti u 5 osnovne i do danas sam se svega i svačega navoza,danas je u garaži merc i golf
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111