| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi PSC Opel OSIJEK u Automobilizam i Motori forumu; Nisam mogao izdrzati a da ne podijelim misljenje s vama.... Naime, vlasnik sam najnovijeg modela Opel Astre iz 2006. Ovaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-07 Godina: 25
Poruka: 3
![]() | PSC Opel OSIJEK Nisam mogao izdrzati a da ne podijelim misljenje s vama.... Naime, vlasnik sam najnovijeg modela Opel Astre iz 2006. Ovaj tjedan bio sam na redovitom godisnjem servisu koji mi se poklapa s tehnickim pregledom i registracijom... Gospoda iz PSC-a su zaprimila auto i ¨kao¨ odradili servis i jos sam im naglasio da idem na tehnicki...Inace, nisam neki poznavatelj automobila i ne volim raditi nista na svoju ruku nego radije odvezem auto u servis... Uglavnom, napravljena je klasika: izmijenjeni filteri, ulje (stavljaju omv bixxol), ulje u mjenjaču i tako to...nista ekstra... Po nekom mom skromnom znanju mislio sam da ce nesto raditi oko kocnica obzriom da sam presao 50000 km i kontao sam da ce barem kocione obloge mijenjati, ali nisu... Uglavnom, sve sam to fino platio i danas dosao na tehnicki i ispao BUDALA... Čovjek u stanici za tehnički pregled rekao mi je da su kočnice totalno u k.... kao i ručna kočnica... Ostao sam zaprepasten i u nevjerici rekao ovome koji testira da sve provjeri jos jednom...Covjek je sve fino provjerio i opet katastrofa...Auto zanosi u stranu i kocnice su uzasne... Kako je moguce da ti bezveznjaci u seervisu nemaju mozga da provjere kocnice kao najvazniji dio automobila????? Dovezao sam auto na redoviti servis a oni meni vrate auto s kojim sam po rijecima ljudi na tehnickom mogao poginuti.... Ja sve masno plaćam a oni se zajebavaju... Uzas!!!! MOZE IH BITI SRAMOTA!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-01-08 Godina: 31
Poruka: 50
![]() | Re: PSC Opel OSIJEK pa ne mogu vjerovati...stvarno kretenluk!!! ok, kužim da se možda na astri ne mjenjaju kočnice na 50k ali oni uopće nisu ni provjerili jel sve ok...stvarno nemam riječi!! pošalji pismo u neki auto časopis! možda ti se jave i riješe stvar na svoj trošak. to bi bilo najmanje što mogu učiniti...ako im uopće što znači nekakva dobra reputacija i vjerni klijenti...mada koliko vidim nisi jedini... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: PSC Opel OSIJEK sramota, da su bar jedini takvi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: PSC Opel OSIJEK Da, događa se svašta danas. No možda je jednim dijelom za ovu situaciju kriva nedovoljna i nekvalitetna komunikacija. U servisnoj knjižici vozila piše što se preporuča i nakon koliko kilometara napraviti na autu. Redovni godišnji servis u većini ovlaštenih servisa podrazumjeva iste stvari i najvećim dijelom su to raznorazne provjere te izmjena ulja, i filtera. Pri preuzimanju vozila i plaćanju računa moraš dobiti popis svih poslova koje su obavili na servisu i koje naplaćuju tako da odmah znaš što u stvari plaćaš. Ukoliko tamo stoji da su ti provjerili kočnice i eventualno nešto na njima radili imaš pravo, uz pomoć papira s tehničkog pregleda, od njih tražiti da ti obave taj posao jer su ga i naplatili. Po meni imaš pravo i naodštetu ali to bi vjerojatno morao tražiti putem suda i ne isplati ti se. Mene je iskustvo naučilo da provjerim takve stvari jer su mi jednom prilikom na servisu provjerili kako brtvi krovni otvor kojeg uopće nema na autu (tako piše na računu), podmazali mi šarke na vratima, a šarke prašnjave kao i kad sam im dovezao auto i sl. Hoću reći da svi mi moramo pokazati malo više interesa za ono što oni rade, pitati što su radili i što i zašto nisu radili. Oni najviše vole mušterije koje dođu, plate i odu bez ikakvih pitanja. U svakom slučaju bih ti savjetovao da opet navratiš u servis i kažeš im što se dogodilo na tehničkom pregledu nakon njihovog posla.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:12.

.