Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Auti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Auti Raspravljate o temi rabljeni vs.novi ?? u Automobilizam i Motori forumu; koji su argumenti za rabljeno auto a koji za novo prilikom kupnje auta,činjenica je to da je novo auto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-07, 13:19   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
rabljeni vs.novi ??

koji su argumenti za rabljeno auto a koji za novo prilikom kupnje auta,činjenica je to da je novo auto ipak najbolje auto a s druge strane kod nas pa čak i u europi trend polovnih auta je u stalnom porastu??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:28   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,198
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase
Re: rabljeni vs.novi ??

Argumeti - cijena vozila, to je najbolji argument.
Rabljeno vozilo staro 3-4 godine se isplati kupiti u odnosu na novo a cijena je skoro upola manja
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:30   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,193
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Pa ovako novi auto je mrak po meni zbog toga sto ces ga pet god. min voziti bez pol frke uz redovne servise.
Al to vrijedi samo za one koji imaju kesa ili imaju dovoljno love da si priuste kredu.

Za stari auto je manja šansa da ces ga bez problema voziti pet god. i uz redovite servise ce ti izvuc hrpu love.
A ipak s druge strane kupuju ih ljudi koji nemaju dovoljno keša za novi ili nemaju mogucnosti podignut kredu.

Eto to je moje misljenje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:36   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
A ipak s druge strane kupuju ih ljudi koji nemaju dovoljno keša za novi ili nemaju mogucnosti podignut kredu...
e tu se varaš,evo moj susjed uzima (još nije) bmw-a 320 d,za njega daje 14 300 eura i meni kaže još uvik više virujem 6 god starom bmw-u nego novom fordu ili kiji..
znači čovik ima keš i za novo ali opet se odlučio za rabljeno,nije ti baš ta konstantacija ni upola istinita jer 100 ljudi 200 ćudi!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:41   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-10-07
Godina: 24
Poruka: 49
mali258vu se izdvaja iz mase

novo je novo u svakom slucaju,pa makar se radilo o daciji logan, cuj ja jos do sada nisam vidio ni jednu daciu da je stala sa strane....
dakle novo je novo...kolega mi je kupio opel astru koja je kao bombon i sta se dogodilo nakon 5 mjsesci generalka....nikada ti neznas sta je tko radio prije tebe,tako da bilo koji novi kupis,neces pogrijesti-redoviti servisi, i 7-8 godina i vise si bez problema...
pa zasto na zapadu kupuju nove aute svakih 5-6 god i onda nama istocnjacima prodaju te stare i mi sretni mislimo da smo dobili na lotu..
nema se tu sta razmisljati,ja osobno imam kod sebe auto,ali su ga moji kupili novog i nikada problema do sada,ali godine idu i ne mjenjam rabljeno za rabljeno,nego rabljeno za novo...
mali258vu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:44   #6 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
e tu se varaš,evo moj susjed uzima (još nije) bmw-a 320 d,za njega daje 14 300 eura i meni kaže još uvik više virujem 6 god starom bmw-u nego novom fordu ili kiji..
znači čovik ima keš i za novo ali opet se odlučio za rabljeno,nije ti baš ta konstantacija ni upola istinita jer 100 ljudi 200 ćudi!!
svako zna sthoce,medjutim ja nikda tolike novce nebih dao za auto,mislim ni za novi ni za rabljeni jer ipak je auto samo hrpa lima.....on nije mene kupio,nego ja njega...
i moje misljenje ja da je avrha utomobila prijevoz od tocke A do tocke B i nazad...
mali258vu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 14:10   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,193
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
slazem se ja s tobom.

sam ja gledam u globalu
recimo da imam para kupio bi si neznam neku novu pilu al nemam imam recimo 4000eurica i nezelim si dizat kredu na 7godina jer ce me ubit kamate a i ko zna sto se moze dogodit pa nemogu placat kredu itd.

na to sam ti ja ciljao a takvih recimo ima jako puno
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 14:59   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,813
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Kroz život mi je pun qurac polovnih automobila. Navozao sam ih se i svi su bili dobro očuvani, redovno servisirani, malo prešli kod kupovine, a nakon toga ja mijenjao amortizere, karburatore, letve volana, diskove kočnica, radio generalke i polugeneralke ...

Konačno sam kupio novi auto (sad ima 5 god.) i ni sekunde se nisam pokajao.
Znam točno koliko sam prešao, kad sam bio na servisu, znam da nisam imao udes ...

Polovne aute ljudi u 99% slučajeva kupuju iz nužde, a ne iz ljubavi (osim u izuzetno rijetkim slučajevima). I tvoj poznanik carlito bi radije kupio novog BMWa da može, osim ako nije neki "ludi kolekcionar".

Da ljudi toliko vole polovne automobile tvornice bi ih proizvodile.
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 15:13   #9 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Kroz život mi je pun qurac polovnih automobila. Navozao sam ih se i svi su bili dobro očuvani, redovno servisirani, malo prešli kod kupovine, a nakon toga ja mijenjao amortizere, karburatore, letve volana, diskove kočnica, radio generalke i polugeneralke ...

Konačno sam kupio novi auto (sad ima 5 god.) i ni sekunde se nisam pokajao.
Znam točno koliko sam prešao, kad sam bio na servisu, znam da nisam imao udes ...

Polovne aute ljudi u 99% slučajeva kupuju iz nužde, a ne iz ljubavi (osim u izuzetno rijetkim slučajevima). I tvoj poznanik carlito bi radije kupio novog BMWa da može, osim ako nije neki "ludi kolekcionar".

Da ljudi toliko vole polovne automobile tvornice bi ih proizvodile.
potpuno se slazem sa tobom...uzeo si mi rijeci iz usta....NOVO JE NOVO
mali258vu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 16:39   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-07-07
Godina: 28
Poruka: 1,017
bmw_E30 se izdvaja iz masebmw_E30 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bmw_E30

Još pokojni Gosp. Foed je rekao da je najbolji auto novi auto..valjda jos tada nije cuo za onu:"najbolji auto je službeni auto"
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rabljeni, vsnovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113