| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi rabljeni vs.novi ?? u Automobilizam i Motori forumu; koji su argumenti za rabljeno auto a koji za novo prilikom kupnje auta,činjenica je to da je novo auto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rabljeni vs.novi ?? koji su argumenti za rabljeno auto a koji za novo prilikom kupnje auta,činjenica je to da je novo auto ipak najbolje auto a s druge strane kod nas pa čak i u europi trend polovnih auta je u stalnom porastu?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? Argumeti - cijena vozila, to je najbolji argument. Rabljeno vozilo staro 3-4 godine se isplati kupiti u odnosu na novo a cijena je skoro upola manja
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? Pa ovako novi auto je mrak po meni zbog toga sto ces ga pet god. min voziti bez pol frke uz redovne servise. Al to vrijedi samo za one koji imaju kesa ili imaju dovoljno love da si priuste kredu. Za stari auto je manja šansa da ces ga bez problema voziti pet god. i uz redovite servise ce ti izvuc hrpu love. A ipak s druge strane kupuju ih ljudi koji nemaju dovoljno keša za novi ili nemaju mogucnosti podignut kredu. Eto to je moje misljenje ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? Citat:
znači čovik ima keš i za novo ali opet se odlučio za rabljeno,nije ti baš ta konstantacija ni upola istinita jer 100 ljudi 200 ćudi!! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-10-07 Godina: 24
Poruka: 49
![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? novo je novo u svakom slucaju,pa makar se radilo o daciji logan, cuj ja jos do sada nisam vidio ni jednu daciu da je stala sa strane.... dakle novo je novo...kolega mi je kupio opel astru koja je kao bombon i sta se dogodilo nakon 5 mjsesci generalka....nikada ti neznas sta je tko radio prije tebe,tako da bilo koji novi kupis,neces pogrijesti-redoviti servisi, i 7-8 godina i vise si bez problema... pa zasto na zapadu kupuju nove aute svakih 5-6 god i onda nama istocnjacima prodaju te stare i mi sretni mislimo da smo dobili na lotu.. nema se tu sta razmisljati,ja osobno imam kod sebe auto,ali su ga moji kupili novog i nikada problema do sada,ali godine idu i ne mjenjam rabljeno za rabljeno,nego rabljeno za novo... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? Citat:
i moje misljenje ja da je avrha utomobila prijevoz od tocke A do tocke B i nazad... | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? Citat:
sam ja gledam u globalu recimo da imam para kupio bi si neznam neku novu pilu al nemam imam recimo 4000eurica i nezelim si dizat kredu na 7godina jer ce me ubit kamate a i ko zna sto se moze dogodit pa nemogu placat kredu itd. na to sam ti ja ciljao a takvih recimo ima jako puno
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: rabljeni vs.novi ?? Kroz život mi je pun qurac polovnih automobila. Navozao sam ih se i svi su bili dobro očuvani, redovno servisirani, malo prešli kod kupovine, a nakon toga ja mijenjao amortizere, karburatore, letve volana, diskove kočnica, radio generalke i polugeneralke ... Konačno sam kupio novi auto (sad ima 5 god.) i ni sekunde se nisam pokajao. Znam točno koliko sam prešao, kad sam bio na servisu, znam da nisam imao udes ... Polovne aute ljudi u 99% slučajeva kupuju iz nužde, a ne iz ljubavi (osim u izuzetno rijetkim slučajevima). I tvoj poznanik carlito bi radije kupio novog BMWa da može, osim ako nije neki "ludi kolekcionar". Da ljudi toliko vole polovne automobile tvornice bi ih proizvodile.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: rabljeni, vsnovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |