| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Auti Raspravljate o temi rabljeni vs.novi ?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: jed2i iako mi se u zadnje vrijeme zgadio bmw kad vidim kakvi likovi ga voze hehe,skoro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: rabljeni vs.novi ?? hehe,skoro svi koji voze takve aute voze poluretardirano ili neznaju uopće voziti..danas bio lik njemačkih tablica vozi novi CL65 40 km/h ,pa bolje mu dati fiću pa nek se onda vuče.....
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-10-07
Poruka: 18
![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? vjerojatno je vozio 40 jer je navikao na njemacke ceste, a ne na nase grabe ![]() najvise mrzim kad mi se voze u guzici, ili kad se ubacuju bez zmigavca na knap.... ma uzas osobno najgori su vozaci u bmw, golfu i starim hondama civic (ponasaju se kao da su svijet osvojili) al smo otisli u off topic ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-11-07 Lokacija: micko...u cizmama Godina: 22
Poruka: 2,637
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? da..novo je novo kad se radi o tome da znas kaj kupujes a ne macka u vreci....al je samim time i neisplativo...kao i rabljeni....neisplativ ak je macak u vreci i nije u najboljim godinama...
__________________ i dare you....no, better yet, i doubledare you.../ and you: I miss you... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 32
Poruka: 158
![]() | Re: rabljeni vs.novi ?? kupit novi auto se isplati samo ako ne planiraš taj auto u roku 5 godina prodavati, ja sam osobno kupio novi auto prije mjesec dana,radi se o opel astri g ilitiga klasik,i meni je to puno povoljnije bilo nego kupovati polvni auto zato jer ne planiram mjenjat aute svakih 2-3 godine. kad kupiš polovni auto,uvijek kupuješ mačka u vreći,moja prva astra je bila polovna,5 godina stara i moralo je proći 3 godine da skužim da je auto u biti bio razbijen gadno i ponovo sastavljen,kad sam ga kupio izgledao je kao da je ovo trena izašao ispod čekića,bijela boja,svijetlio je u mraku,ali nakon 3 godine kad je originalna boja počela tamnit a ona koja je bila nanovo farbana se još uvijek sjajila kao nova, onda sam tek vidio šta sam kupio. zato kažem, kupiš novi auto i možeš bit siguran da si kupio dobar auto, pa čak i u slučaju da ti se pokvari, tu su ivjek garancije koje daju proizvođači pa uvijek imaš kome spomenut roditelje u negativnom kontekstu, aok kod polovnih dobiješ par mjeseci neke ko fol garancije koju uglavnom prodavači kasnije ni ne priznaju ako slučajno i dođe do kakvog kvara. sa druge strane, ja sam takav tip, kupujem auto da ga vozim a ne da ga prodajem, a ima i takvih ljudi koji jednostavno vole često mjenjat aute, pa je njima logično isplativije kupit polovno, pa vozit godinu dvije pa prodat dalje. sve je to od čovjeka do čovjeka. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rabljeni, vsnovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:56.

,pa bolje mu dati fiću pa nek se onda vuče.....