Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 28 od 28

rabljeni vs.novi ??

Raspravljate o temi rabljeni vs.novi ?? u Auti forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Pravi autor: jed2i iako mi se u zadnje vrijeme zgadio bmw kad vidim kakvi likovi ga voze hehe,skoro svi koji ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Crokiller007
    Datum registracije
    14-08-07
    Poruka
    223
    Liked
    0 times

Re: rabljeni vs.novi ??

Citat Pravi autor: jed2i Pogledaj Poruke
    iako mi se u zadnje vrijeme zgadio bmw kad vidim kakvi likovi ga voze
    hehe,skoro svi koji voze takve aute voze poluretardirano ili neznaju uopće voziti..danas bio lik njemačkih tablica vozi novi CL65 40 km/h ,pa bolje mu dati fiću pa nek se onda vuče.....
    Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata.
    Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo.

Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen.

Starter
    Datum registracije
    07-10-07
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

vjerojatno je vozio 40 jer je navikao na njemacke ceste, a ne na nase grabe

najvise mrzim kad mi se voze u guzici, ili kad se ubacuju bez zmigavca na knap.... ma uzas

osobno najgori su vozaci u bmw, golfu i starim hondama civic (ponasaju se kao da su svijet osvojili)

al smo otisli u off topic

Banned
    Datum registracije
    27-11-07
    Poruka
    59
    Liked
    0 times

Kada bi se mene pitalo,uvjek se više isplati kupiti polovni automobil.

Starter
    Datum registracije
    04-10-07
    Starost
    27
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

novo je novo

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

da..novo je novo kad se radi o tome da znas kaj kupujes a ne macka u vreci....al je samim time i neisplativo...kao i rabljeni....neisplativ ak je macak u vreci i nije u najboljim godinama...

Banned
    Datum registracije
    17-01-07
    Starost
    24
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Da ali svi zaboravljate da uz novo dobivas i garanciju a za polovno ti nitko ne garantira,a ustalo ne govore bezveze da je najsigurnije auto novo auto,ja sam za novo...

Banned
    Datum registracije
    17-12-07
    Starost
    24
    Poruka
    335
    Liked
    0 times

Rabljeno je novije od novog

Regularni forumas Avatar od korisnika D I A B L O
    Datum registracije
    17-01-08
    Starost
    34
    Poruka
    158
    Liked
    0 times

kupit novi auto se isplati samo ako ne planiraš taj auto u roku 5 godina prodavati, ja sam osobno kupio novi auto prije mjesec dana,radi se o opel astri g ilitiga klasik,i meni je to puno povoljnije bilo nego kupovati polvni auto zato jer ne planiram mjenjat aute svakih 2-3 godine.
    kad kupiš polovni auto,uvijek kupuješ mačka u vreći,moja prva astra je bila polovna,5 godina stara i moralo je proći 3 godine da skužim da je auto u biti bio razbijen gadno i ponovo sastavljen,kad sam ga kupio izgledao je kao da je ovo trena izašao ispod čekića,bijela boja,svijetlio je u mraku,ali nakon 3 godine kad je originalna boja počela tamnit a ona koja je bila nanovo farbana se još uvijek sjajila kao nova, onda sam tek vidio šta sam kupio.
    zato kažem, kupiš novi auto i možeš bit siguran da si kupio dobar auto, pa čak i u slučaju da ti se pokvari, tu su ivjek garancije koje daju proizvođači pa uvijek imaš kome spomenut roditelje u negativnom kontekstu, aok kod polovnih dobiješ par mjeseci neke ko fol garancije koju uglavnom prodavači kasnije ni ne priznaju ako slučajno i dođe do kakvog kvara.
    sa druge strane, ja sam takav tip, kupujem auto da ga vozim a ne da ga prodajem, a ima i takvih ljudi koji jednostavno vole često mjenjat aute, pa je njima logično isplativije kupit polovno, pa vozit godinu dvije pa prodat dalje.
    sve je to od čovjeka do čovjeka.

Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123

Lajkaj nas na Facebooku